2777
2789
عنوان

به نظر شما یک خانم مجرد سن بالا که بازنشسته میشه چه جوری وقت بگذرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2942 بازدید | 180 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشته ت چی بود چه چوری کارمند بانک شدی

کمی بیربط بود چون بانک مون تخصصی هست استخدام شدم کاش نمیشدم از کارمندی بانک حالم بهم میخوره خصوصا درونگرا بودم پیشرفت نکردم بل اینکه درسخون بودم و تلاشگر 

میگم دیسک کمر دارم 😐

چرا این دیسک گرفتی دستت هی میکوبیش تو روزهای عمرت . بهترین کار بعد بازنششستگی گرفتن پرستار و نوبت برای عمل دیسکته.... بعد همدم پیدا کن و ازدواج کن . یکی همسنت... من مادرم ۴۰ سالگی خواهر کوچیکمو بعد ازدواج دومش اورد الانم ۴۷ سالشه و بازم تو اقدامه...سن یک عدده نمیگم بچه بیار اما اگر سفر بری دنیا رو بگردی بخودت زمان بدی همدم خوب هم میاد تو زندگیت و بیشتر خوش میگزره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
آدم درونگرایی هستم اصلا حوصله جمع و آدم‌ها رو ندارم

چقدر مثل منی منم حوصله جمع رو ندارم...وقتای آزادم پیاده روی میکنم و موسیقی گوش میدم، گیم میزنم، آهنگ گوش میدم اگه به هنری علاقه داری رو علاقت کار کن

حاینجوری افسرده میشی ماشین داری ؟

دارم 

وقتی حوصله ندارم چه کار کنم من اصلا حوصله جمع و چرت و پرت گفتن و حندیدن ندارم 

بیشتز دلم سکوت میخواد خیلی جدی و حتی تلخم 

کمی بیربط بود چون بانک مون تخصصی هست استخدام شدم کاش نمیشدم از کارمندی بانک حالم بهم میخوره خصوصا در ...

خب چجور شد اونجا استخدام شدی لطفا بگو حقوق و مزایا ایناش برای مرد خوبه زندگی رو بچرخونه بانک خصوصی

روی یادگیری زبان‌های مختلف مطالعه کتاب‌های مختلف خوندن تفسیر قرآن تمرکز کنید سعی کنید زیارت بیشتر برید حتی ادامه تحصیل یادگیری هنر پرورش گل و گیاه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چقدر مثل منی منم حوصله جمع رو ندارم...وقتای آزادم پیاده روی میکنم و موسیقی گوش میدم، گیم میزنم، آهنگ ...

شما متاهلی 

چه کار میکنی 

من گیر کردم بیشتر دلم میخواد زندگیم تموم شه اما خوب اگر شانس من هست تا صد سالگی عمر میکنم و زجر میکشم 

اینجا سایت تبادل نظره و یکی از امکانات ریپلای کردن نطراته که اتفاقا یه نظر از چند دیدگاه مختلف ریپلا ...

ای خدا چی میگی شما تبادل نظر مال وقتیه که از ادم نظر بخوان الان استارتر از شما نظر خواست خب بهش نظر بده من نظر خواستم از شما؟؟؟

دارم وقتی حوصله ندارم چه کار کنم من اصلا حوصله جمع و چرت و پرت گفتن و حندیدن ندارم بیشتز دلم سکوت می ...

من همونم که گفتم عشق دنیا رو بکن 

گول نخوری بچه بیاری نگه داریا تازه بازنشست شدی خودتو تو دردسر ننداز

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
روی یادگیری زبان‌های مختلف مطالعه کتاب‌های مختلف خوندن تفسیر قرآن تمرکز کنید سعی کنید زیارت بیشتر بر ...

آدم مذهبی نیستم از زیارت بدم میاد 

اما ادامه تحصیل دوست دارم 

ولی حس میکنم سنم بالاست و فایده نداره 

اخه چه جوری میشه پول دراورد مساله اینه ؟

یه مهارتی باید داشته باشید.

من خودم پرورش گل و گیاه و درختان رو خیلی دوست دارم. از نظر روحی هم تأثیر خوبی داره.

مثلا اگه پس انداز دارید میتونید یه تیکه زمین یا باغ بخرید و توش کشاورزی کنید.