دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خودم برنامه زندگیم اینه (قراره هیچوقت ازدواج نکنم)
تحصیل پزشکی عمومی
مهاجرت امریکا
گرفتن تخصص
پولدار شدن
زدن بیمارستان
بعدا که بالای ۷۰ سالم شد خودمو بازنشست میکنم میرم یه باغ بزرگ میخرم داخل المان و کلی حیوون و کلی درخت و میوه و گل گیاه پرورش میدم.
خیلی خوبه یه باغ بخر پرورش بده گل و گیاه اب بدی گربه سگ انواع حیوونا رو داشته باشی
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
دوستان لطفا وقتی یکی نظر میده روش ریپ نزنید بذارید اسی خودش نظرا رو بخونه دلش خواست جوابم میده
اینجا سایت تبادل نظره و یکی از امکانات ریپلای کردن نطراته که اتفاقا یه نظر از چند دیدگاه مختلف ریپلای میخوره استارتر هم میتونه بهتر تصمیم بگیره...اگه دوست نداریم نقدی روی نظرمون ببینیم بهتره اصلا نظر ندیم...
من اگه بودم یه باغ بزرگ میگرفتم صبح میرفتم پیاده روی بعد صبحونه و بعدش تا ظهر به کارای باغم میرسیدم بعد از ظهرم کتاب میخوندم پیانو میزدم کیک میپختم با دوستام میرفتم بیرون به سگ یا گربم میرسیدم موسیقی بیکلام چوش میکردم مدیتیشن میکردم تو شهر دور میزدم به مرغام میرسیدم شایدم یه دختر بچه رو به فرزندی قبول میکردم و بهش میرسیدم بزرگش میکردم