2777
2789
عنوان

به نظر شما یک خانم مجرد سن بالا که بازنشسته میشه چه جوری وقت بگذرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2986 بازدید | 180 پست
کسی ما رو نگرفت

برو مسافرت مهاجرت کن برو یه کشور دیگه دنیا رو بگرد 

اگه قلب بزرگی داری یه بچه به سرپرستی بگیر و پناه یه بی پناه باش اینطوری مطمئنا زندگیت رنگی رنگی میشه

یه هدف پیدا کن که باهاش خوش باشی 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم برنامه زندگیم اینه (قراره هیچوقت ازدواج نکنم)

تحصیل پزشکی عمومی

مهاجرت امریکا

گرفتن تخصص

پولدار شدن

زدن بیمارستان

بعدا که بالای ۷۰ سالم شد خودمو بازنشست میکنم میرم یه  باغ بزرگ میخرم داخل المان و کلی حیوون و کلی درخت و میوه و گل گیاه پرورش میدم.

خیلی خوبه یه باغ بخر پرورش بده گل و گیاه اب بدی گربه سگ انواع حیوونا رو داشته باشی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دوست دارم درس بخونم دکتری بگیرم ولی حس میکنم هم سخته هم بیفایده چون استفاده‌ ای ازش نمیشه

نیاز نیست استفاده شغلی کنی

لذت بخش ترین حس دنیا

رفتن به دانشگاهه 

و آموختن

وقتی بیشتر یاد میگیرید

کنارش میتونید تدریس هم بکنید

موسسه های خیریه هم نیاز به نیرو دارن برای تدریس و کارهایی که دوست دارید

هزار کار میشه کرد

و حتا ازدواج. اگر موقعیت خوب پیش اومد

دوستان لطفا وقتی یکی نظر میده روش ریپ نزنید بذارید اسی خودش نظرا رو بخونه دلش خواست جوابم میده

اینجا سایت تبادل نظره و یکی از امکانات ریپلای کردن نطراته که اتفاقا یه نظر از چند دیدگاه مختلف ریپلای میخوره استارتر هم میتونه بهتر تصمیم بگیره...اگه دوست نداریم نقدی روی نظرمون ببینیم بهتره اصلا نظر ندیم...

من اگه بودم یه باغ بزرگ میگرفتم صبح میرفتم پیاده روی بعد صبحونه و بعدش تا ظهر به کارای باغم می‌رسیدم بعد از ظهرم کتاب میخوندم پیانو میزدم کیک می‌پختم با دوستام میرفتم بیرون به سگ یا گربم میرسیدم موسیقی بیکلام چوش میکردم مدیتیشن میکردم تو شهر دور میزدم به مرغام می‌رسیدم شایدم یه دختر بچه رو به فرزندی قبول میکردم و بهش می‌رسیدم بزرگش میکردم 

زیاد بریز بپاشم نکن روی پولات سرمایه گذاری کن بیشترش کن بیخودش خرجش نکن

مثلا همین پیشنهاد سفر که میدند 

کلی خرج داره یک مسافرت حداقل سی چهل میلیون آب میخوره 

سفر تنهایی سخته واقعا

یه ه خانوم کمپر سوار هست همسفر میبره با خودش

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

مثلا همین پیشنهاد سفر که میدند کلی خرج داره یک مسافرت حداقل سی چهل میلیون آب میخوره

اگه میتونی روی مخ پدر و مادرت کار کن حقتو زودتر بدن بتونی خونه بخری به نام خودت کسی از فردا خبر نداره 

خودت بیمه عمر کردی؟ 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم