2777
2789
عنوان

به نظر شما یک خانم مجرد سن بالا که بازنشسته میشه چه جوری وقت بگذرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 180 پست
عزیزم کسی ما رو نگرفت به همین راحتی

ان شا الله همدم برات پیدامیشه اگه خدابخواد میشه.تنهایی خیلی سخته. برات بهترینارو آرزو دارم. 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خوشم نمیاد از این کارا

به چی علاقه داره 

چه کاری دوست داشتی انجام بدی و تو این سال ها وقت انجامش نداشتی‌؟ اون کارا رو انجام بده براش تلاش کن

الان سنی هستی که نه پیری نه جوان پس همه کاری از دستت برمیاد جرات و شهامت حرکت‌ تو این سن زیاد میشه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
وقتی درکی از محتوای سوال ندارین لطفا نظر ندید. نه زشت بود نه خصوصی . بعنوان یک خانم برای تنهایی این ...

وقتی متوجه شدی اشتباه کردی دیگه ماست مالی نکن 

استارتر به ترحم و تاسف شما نیازی نداشت سوال پرسید فقط

دکترا گرفتن تو ایران فقط بیگاری برای استاداست، به اضافه استرس و تنش بالا. به درد شما هم دیگه نمیخوره. اگه واوعا دوست داری دکترا بخونی یعنی به رشته ات علاقه داری. پس  یه حوزه کاری آزاد مرتبط با رشته ات پیدا کن سعی کن توش خیلی قدر باشی و پیشرفت کنی. اینطوری ۹۰ سالت هم باشه همه دنبالت هستن

به چی علاقه داره چه کاری دوست داشتی انجام بدی و تو این سال ها وقت انجامش نداشتی‌؟ اون کارا رو انجام ...

دوست دارم درس بخونم دکتری بگیرم ولی حس میکنم هم سخته هم بیفایده چون استفاده‌ ای ازش نمیشه