2777
2789
عنوان

به نظر شما یک خانم مجرد سن بالا که بازنشسته میشه چه جوری وقت بگذرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 180 پست
چه خوب شبیه هم هستیم منم کتابهای خاص مدنظرم هست از اون کتابهایی که هر کسی نمیخونه مثلا از سعدی گفتی ...

اگه با کتاب سرگرم میشین که خیلی خوبه مخصوصا الان که دسترسی به کتاب و مقالات خیلی راحتتر شده

اگه با کتاب سرگرم میشین که خیلی خوبه مخصوصا الان که دسترسی به کتاب و مقالات خیلی راحتتر شده

فکر میکنی تا کی سرکار بری ؟

من خودم چون پیشرفت ندارم تو کارم و حس میکنم حقم از این بیشتر بود دارم اذیت میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اینطوری رقم خورد اصلا ازدواج و دوست داشته شدن مقوله ای بود که برای من تعریف نشده بود ناچارا پذی ...

فکر میکنم هرکسی تو عمرش با چندین مورد روبرو میشه... مخصوصا خانومی مثل شما که شغلم داره

برگشت به آزادی🕊

چه خوب شبیه هم هستیم منم کتابهای خاص مدنظرم هست از اون کتابهایی که هر کسی نمیخونه مثلا از سعدی گفتی ...

شاغلم البته شغل پاره وقت خودمو خیلی درگیر کار نکردم فعلاً احساس میکنم از کار یکنواخت زود خسته میشم، مجردم سی سالمه عزیزم

من الان پیش پدر مادرم هستم 

البته پدرم باغ داره تابستون‌ها سرگرم کار 

ولی الان تو خونه راحت استراحت میکنند 

من هح بازنشسته شم میشم مثل اینها 

کتاب میخونم میگذرونم تموم شه بره 

فکر میکنم هرکسی تو عمرش با چندین مورد روبرو میشه... مخصوصا خانومی مثل شما که شغلم داره

حتما ایرادی داشتم که نشدم 

راستش من پلی کیستیک هستم صورتم از جوش و موهام داغون احتمالل ظاهرم باعث شد کسی طرفم نیاد 

اول ورزشهایی که قرار نباشه بعداً برای نشستن بلند شدن دیگران بیان کمکمون

آفرین درود بر تو 

خودم به نظرم باید وقتمو بذارم برای عضله سازی از وقتی گرفتار دیسک شدم اینو فهمیدم 

حالا این ورزشها چی هست ؟

شاغلم البته شغل پاره وقت خودمو خیلی درگیر کار نکردم فعلاً احساس میکنم از کار یکنواخت زود خسته میشم، ...

دیدم دکتری داری نظرت در مورد دکتری خوندن تو سن بالا چیه ؟