2777
2789
عنوان

به نظر شما یک خانم مجرد سن بالا که بازنشسته میشه چه جوری وقت بگذرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 180 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم درس بخونم دکتری بگیرم ولی حس میکنم هم سخته هم بیفایده چون استفاده‌ ای ازش نمیشه

پس حتما برو دنبالش والا عمر یه آدم دست کم ۸۰ ساله شما کم کم ۴۰ سال دیگه وقت داری زندگی کنی 

این چهل سال وقتشه بری دنبال علایقت

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

درس بخون 

با تور سفر برو کلی دوست پیدا میکنی 

یه کار هنری

یه زبان جدید 

و یه کار سبک و هنری

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ما تو فامیل داریم خانم مجرد الان ۵۰ سالشون شده

حسابییییی در سفر و گردش با دوستانشون هستن

کشورهای مختلف میرن سالی یکبار هم که شده

درس و مشق دیگه بی خیال برو کیف کن مسافرت و تفریح با دوستان و رسیدگی به سلامتی

چه فکر خوبی👌👌👌👌

اخه این هم فکره

والا تو فامیل و در و همسایه چی به آدم می‌گند اونقدر کسی نگرفتش رفت یک بچه آورد بزرگ کرد 

حالا بچه رو بیارم با پدر و مادرم با هم زندگی کنیم 

تو رو خدا راه حل خوب بدید 

دز شما از بچه بدم میاد 

وقتی متوجه شدی اشتباه کردی دیگه ماست مالی نکن استارتر به ترحم و تاسف شما نیازی نداشت سوال پرسید فقط

من با شما نبودم ک نظر دادی دلم خواست بپرسم حرفیه؟ ترحمی نیست . خواهرخودم ۴۰ سالشه و تنهاست اما دلیل خودشو داره . دوس داشتم دلیل اسی رو هم بدونم. به شما چه مربوط؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥