2777
2789
عنوان

بلاخره شهرما سرد شد😀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 50 پست
ممنونبا کی اشتباه گرفتی خدا میدونه😂😂😂

با هیشکی 

حتی یادمه در مورد مرحوم پدربزرگت چیزای گفتی حالا نگیم بهتره 

هم کمی مریضم چند وقتیه هم متاسفانه چوب لا چرخم گذاشتن 

این چند روز

کدوم شهری؟ شیراز که هوا خونکه سرد هم هست

به به همشهری قشنگوم 

اومدم تایپک آدم و حوا رو برات جواب بدم دیدم قفله اینجا برآت میگم با اجازه ی استاتر عزیزم

آدم و حوا ۱۲ هزار سال پیش‌ احتمالا خلق شدن اولین انسان پیشرفته و البته اولین انسان بودن حضرت نوح ک چند نسل بعد ایشون بودن ک کشتی ب اون پیشرفتگی و عظمت میسازن

نئودنتالها(اگر اشتباه ننوشته باشم) آدم هایی از جنس‌ما نبودن

خداوند متعال بجز نوریان(انواع فرشته و روح و اینهایی ک فقط از جنس نور هستن)،

ناریان(جن ها) و حیوانات، ۲ تا ترکیبی هم خلق کردن  

ترکیبی اول که خارجیا بهش میگن نئودنتالها قرآن بهشون میگه نسناس ک ترکیب جن و حیوان بوده جنگ و خونریزی وحشتناکی رو داشتن ک منقرض شدن عقل و هوش زیادی هم نداشتن همونایی هستن ک میگن از میمون تکامل پیدا کردن و بعد رسیدن کنار دریا و تهش پراکنده شدن و منقرض شدن

و اما ماها  

به روز ترین و جدیدترین خلقت خداوند هستیم ک تا شکل اولیمون رو خدا خلق کرد تو عالم بالا جر و منجر شد ک وا ویلا باز ازینا میخوای خلق کنی خدااااا باز جنگ و خون ریزی راه بندازن؟

خدا لبخند بهشون زد و گفت نهههه شما اینا رو نمیشناسیین فعلا سجده کنید تا بهتون بگم

و ما ترکیب فرشته و حیوان هستیم و با اونهایی ک استخونشون پیدا میشه مال ۳۰ هزار سال پیش‌ و قبلتر هستن فرق داریم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هیشکی حتی یادمه در مورد مرحوم پدربزرگت چیزای گفتی حالا نگیم بهتره هم کمی مریضم چند وقتیه هم متاسف ...

آها

ان شاالله ک حل بشه مشگلت

در مورد پدر بزرگم تو تاپیک من از کردها خوشم میاد؟؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مرسی آره همون تاپیک گفتم نگیم بهتره😅 شر نشه باز

خاستم بدونم خب😁

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم