2777
2789
عنوان

اومدم قم برای زیارت زیارت

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست
سلام زیارتتون قبول، لطفا به خانم معصومه علیه السلام بگین پریسا میگه داداشت امام رضا علیه السلام خیلی ...

ان شا الله یه طوری معجزه وار حاجتتون رو بدن که خودتون برید زیارت 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر خواهر امام غریبسلام بر دختر باب الحوائجسلام بر عمه ی امام جود و کرماللهم عجل لولیک الفرج به ...

حاجت روا انشاا...

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
زیارت قبول باشه 🌹لطفا برای شکوه دعا کن و موفقیت و عاقبت بخیر شدنش

همه شیعیانش الهی عاقبت بخیر باشن 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
حاجت روا انشاا...

ممنونم

همچنین

ان شا الله خانم طوری حاجات و دلنگرانی هاتون رو برطرف کنن که آرامش به تمام زندگیتون سایه بندازه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام زیارتتون قبول، لطفا به خانم معصومه علیه السلام بگین پریسا میگه داداشت امام رضا علیه السلام خیلی ...

الهی خودش صداتو بشنوه در اولین فرصت خواستتون عملی بشه

میشه دعا کنی ک اگه خدا صلاح میدونه من باردار باشم🥺

ان شا الله به حق حضرت نریم و طفل در آغوشسون صاحب فرزند سالم و صالح بشید

همه شیعیانش الهی عاقبت بخیر باشن

آمین💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
ممنونمهمچنینان شا الله خانم طوری حاجات و دلنگرانی هاتون رو برطرف کنن که آرامش به تمام زندگیتون سایه ...

برای همه انشاا...

دوستان و حاجتمندان

دو رکعت نماز بالا سر خانم به نیت حاجت روایی  همه می‌خونم  ایشاا... خانم خودش به همه ما نظر کنه و خودش شفاعت همه ماها باشه