2777
2789
عنوان

تصمیم به طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 45 پست
خسیس نیست در حد توانش خرج میکنه هر چند کمه ولی توان خرج دو نفر نداره نمیتونه گوشی برای هر دومون بخره ...

شوهرت دلگندگی که یه مرد باید داشته باشه رو نداره که پولش خرج زندگی کنه باید بهش بفهمونی وقتی زن گرفته مسئولیتش قبول کرده دیگه با این حساب باردار نشو فعلا چون کلی خرج و مسئولیت داره

تو اگه نتونی با این مرد زندگی کنی. با مرد دیگه هم نمیتونی. هرکسی دوتا خوبی داره دوتا بدیدودی و رفیق ...

من گوشی نخواستم که همون راضی بودم 

جوری حرف میزنی انگار من پامو کردم تو یه کفش بیا برسم گوی بخر برام  

اون گوشی شاید تا 5 سال ذیگه دستم باشه ادمی نیستم بخوام زود زود وسیله عوص کنم 

رفتازش به خاطر این بود اگه 5 سال ذیگه گوشی عوص کنم چون  صحفه خط برداشته قیمت کمتر میبرن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این آدم توی زندگیش احساس عدم امنیت میکنه که ادامه احساس عدم امنیتش در کودکیه.من اگه جای تو بودم بجای طلاق گرفتن خودم کار میکردم و درامد داشتم.بعد دیگه کسی جرات نداشت بگه چرا چی خریدی.این راه خیلی بهتریه

چون حداقل اروم میکنه بگم به خاطر همینه گاهی اوقات لینقدر گریه میکنم نمیاد بگه بسه ذیگه یه نازمو بکشه ...

عزيزم اگر گفتن اين حرف و تكرارش آروم تون ميكنه هزار بار تكرارش كنيد

اما اگر ميخواين مشكل رو ريشه يابى كنيد كه اگر برفرض جدا شديد و خواستيد دو مرتبه ازدواج كنيد بدونيد كه مشكل فرزند طلاق بودن نبوده شما اگر با مردى كه پدر و مادرشون با هم زندگى ميكنن هم ازدواج كنيد  اين مشكلات و خصوصيات اخلاقى رو دارن 

من گوشی نخواستم که همون راضی بودم جوری حرف میزنی انگار من پامو کردم تو یه کفش بیا برسم گوی بخر برام ...

منظور منو نگرفتی

میگم اگه این اخلاق بد رو نداشته باشه

یه اخلاق بد دیگه داره.

الان شرایط اقتصادی وخیمه. همینایی ک تو سایتن بخدا اگه الان شوهراشون بتونن دو تا گوشی خوب و ست بخرن

یا زن و شوهر باهم  برن دندونپزشکی با این قیمتا

اکثرا فقط ظاهر رو دارن حفظ میکنن وگرنه توشون هزارتا مشکله

یعنی اونم خراب شه غرش به شما میزنه؟ وسیله شخصی شما نیست که آخه میبینی یهو خودش خراب شد وسیله برقیه د ...

میگه درست استفاده کنی چیزی نمیشه 

من هر وقت اتو لباس استفاده کنم باید اب داخلش خالی کنم سرد بشه بزارم داخل کاتون خودش 

اگه بفهمه آب داخلش خالی نکردم میگه دیدی منظم نیستی دیدی درست استفاده نمیکنی به خاطر همینه همه چیز داره خراب میشه 

حتما همین جور کردی که لباسشویی باید تعمیر بشه 

هر چیزی به هم ربط میده 

الان تا دو سال دیگه هر چی خراب بشه میگه تو بودی چون مواظب نبودی گوشی شکست

مجردی؟

آره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

واقعا سخته مشکل مالی داری یعنی حساسه خسیسه

هم خسیسه هم واقعا نداریم 

استرس همه چیو دازم کرایه خونه قصد ها هر چی 

چهار ساله یه مسافزت نرفتم 

از طرفی امدادگر تو هلال احمر هر ماه مبلغ ناچیزی مثل یک ملیون نیم میدن بهم  گفتم گفتم دانشگاه برم زحمت برای خودم باشه تقریبا 80 درصد شهریه خودم میدم ولی گاهی کم میارم اون میده فک نکنم کسی باشه تو این شهر ندونه من این ترم چقدر شهزیه دادم 😐

چهار سال ازدواج سنتی بود

اگه مستقلی به طلاق میتونی فک کنی. وگرنه باید بسازی. چون خونه ی پدر هم به مرور با منت میشه. و یا اگه شرایط ازدواج مجدد داری به طلاق فک کن .وگرنه اینو یادت باشه بیرون هم گل و بلبل نیست.همه مردها خائن هستن.حالا شوهرت و اهل خیانت نیست

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم