2777
2789
عنوان

تصمیم به طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 45 پست

اينكه چه تصميمى بگيريد نمى دونم چون آدمها ظرفيت ؛فكر و احساسات و خواسته هاشون با هم فرق ميكنه 

اما خيلى اين جمله رو تكرار كرديد : كه چون بچهء طلاقه ....

اين باور اشتباه در شما شكل گرفته تو همين سايت پر است از مردايى كه پدر و مادر شون دارن با هم زندگى ميكنن اما تمام خصوصيات و ويژگيهاى همسر شما رو هم دارن

میگه خب تو هم وظیفته نشکنی بخدا از قصد نشکستم اتفاق بود من که راضی به ضرر نیستم بخوام بشکنم من خونه ...

بگو چون تو هم بی لیاقت بودی پدر مادرت جدا شدن؟

چه ربطی داره وسیله س میشکنه خراب میشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه خب تو هم وظیفته نشکنی بخدا از قصد نشکستم اتفاق بود من که راضی به ضرر نیستم بخوام بشکنم من خونه ...

خب شوهرت شخصیتش سرزنشگره بچه دار شین بخواد با بچه اینجوری رفتار کنه که نمیشه تازه به بچه هم کاری نداشته باشه سر بچه و مریضیش و کارای مربوط به بچه میتونه حسابی این سرزنش کردنشو بیشترم کنه

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

خسیسه ربطی ب کمبود نداره پیر میشی

خسیس نیست در حد توانش خرج میکنه هر چند کمه 

ولی توان خرج دو نفر نداره نمیتونه گوشی برای هر دومون بخره 

یا دندون هر دومون درست کنه 

الان 7 ماهه دندونم خراب شده ترسیدم بگم خرابه در جواب بگه من هنوز مال خوذم درست نکردم یکی دیگه خراب کردی من ندارم باید دوسال ذیگه درد بکشم تا دندون تو رو باز ذرست کنم 

ترسیدم باز غر بزنه نگفتم متاسفانه او دندونم به حدی خراب شد چاره جز کشیدنش ندارم 

همیشه اولویت با منه اول خرج من میکنه بعد خودش 

ولی بعدش اینقذر غر میزنه کاش میمردی ولی خرجت نمیشد 

خسیس نیست در حد توانش خرج میکنه هر چند کمه ولی توان خرج دو نفر نداره نمیتونه گوشی برای هر دومون بخره ...

همون حرفش جای تمام خدماتش رو سیاه میکنه 

یعنی چه غر میزنه کاش میمردی 

حس میکنم بش که کوتاه اومدی و عکس العمل نشان ندادی فک میکنه حق باشه 

گاهی لازمه چندتا جیغ یه اعتراض 

وای من خدای پرونده سازیم 

تحمل میکنم تحمل میکنم

یهو تموم بشه از نقطه اول  تا پایان هرچی سوتی داده میکوبم سرش 

سکوت محض اختیار میکنه چرچیل خان

خسیس نیست در حد توانش خرج میکنه هر چند کمه ولی توان خرج دو نفر نداره نمیتونه گوشی برای هر دومون بخره ...

الان شما اولویتت باید درست کردن دندونت بود نه گوشی خریدن

می بینی من هنوز غمگینم گذشتِ زمان زخم هایم را خوب نکرد هر چه گذشت به نظر کم تر مقصر امدی اما با همه ی اینها طاقت دیدن قهقهه هایت را ندارم زخم هایم را میسوزانند میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

منم شوهرم همینه در حد توانش خرج میکنه و حتی گاهی نمیرسونه 

ولی دیگه منت نمیذاره 

والا منم گوشیم 7و نیم شد بعد چند روزش لیبل و حتی دوربین گوشیم شکسته 

دعوایم نکرد منت نذاشت 

درسته هنوز با همون لیبل و دوربین شکسته دارم سر میکنم 7.8 ماهه 

قبول کن دیگه 

تو نخور تو نپوش چیه ک بت میگه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

به قول معروف بهشت به سرزنشش نمی ارزه. 

اینکه جدا بشی یا نه تصمیمیه که هیچکس جز خودت و خانواده ات نمیتونه کمکتت کنه که بگیری. 

جدا بشی چی کار میخوای بکنی؟ برنامه ای داری؟ خب من خودم با توجه به شرایط خودم و خانواده ام اگر جای تو بودم یک لحظه هم با آدم سرزنش گر زندگی نمیکردم. ولی تو باید ببینی چی از دست میدی چی به دست میاری.

ببین شوهرت اشتباه کرده اما سریع به طلاق فکر نکن سعی کن درستش کنی به هر حال امکان داره جداشی ازدواج کنی اونم ی مشکلی داشته باشه همیشه یه پس انداز مخفی داشته باش اینطور وقتا خودت برو درستش کن بهش نگو اصلا

اينكه چه تصميمى بگيريد نمى دونم چون آدمها ظرفيت ؛فكر و احساسات و خواسته هاشون با هم فرق ميكنه اما خي ...

چون حداقل اروم میکنه بگم به خاطر همینه 

گاهی اوقات لینقدر گریه میکنم نمیاد بگه بسه ذیگه یه نازمو بکشه. محبت کردن بلد نیست مدام با روش های مختلف خواستم یادش بدم گفتم ندیده بزار خودم یادش میدم 

از سر زبون داشتن تا لباس های خواب مسخره که میپوشیدم 

یا وقتی مریض میشد مثل یه مادر انگار که بچمه ازش مراقبت میکرد همیشه با جمله های مثل من بمیرم تو مزیص شذی  من فدای او تب کرذنت یشم چشم زمرذی من  آرزو حرف های که داشتم بهم بزنه خودم میزدم براش به امید اینکه بلد نیست ندیده رفتار من ببینه یاد میگیره ولی حیف نشد 

من نمیگم طلاق بگیر یا ادامه بده به زندگی...فقط این رو میگم که اگه واقعا قصد طلاق داری الان که پشتوانه داری اقدام کن که بعدا نمیتونی...یا بچه دار بشی یا زبونم لال برای خانوادت مشکلی پیش بیاد مجبوری بمونی و بسوزی...

من یک خاله دارم سالها درگیر بود ولی برای طلاق تعلل کرد و وقتی پدربزرگم فوت شد دیگه هیچ کس پشتش واینستاد برای طلاق (حتی مادربزرگم) و تا آخر عمر مجبور شد تو اون زندگی بمونه..هم خودش روانی شده هم بچه اش...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️