2777
2789

پسرم کلاس چهارمه ازمدرسشون نامه داده بودن بچه هاروبرای کنترل بینایی وقد ووزن ببریم درمانگاه خانومه قد ووزن وبینایی پسرمو کنترل کرد بعدبه پسرم گفتم برو وایسا بیرون مامانتم کنترل کنم بهم گفت فقط یه بچه داری گفتم اره گفت چرا گفتم بچه اعصاب وحوصله میخاد ازطرفی شرایط اقتصادی جامعه روکه میبینین برگشت بهم گفت فکرنکنم شرایط اقتصادیت  بد باشه گفتم والا الان هرکی یه خونه ومغازه وماشین داره دلیل نیست مرفه باشه بچه اینده میخاد رفاه میخاد دوست ندارم مدیون بشم خونمو که نمیخوام بفروشم بدم به بچه ها  خلاصه خانومه هرچی میگفت منم یه چیزی جوابشو میدادم برگشت بهم گفت خودت چندتاخواهربرادر داری گفتم ۵ تاهستیم  گفت خب پس چی میگی گفتم  اون واسه قدیمه گفت میدونستی تا۳۵ سالگی قدرت باروری بالاست و۳ چهارسال بیشترفرصت نداری برای اوردن دومی خودت نمیخوای یاهمسرت گفتم ببخشید این یه مساله شخصیه وبین زن وشوهره چه اصراری دارین بدونین کی نمیخاد تهش هم بهم گفت اون پسرت بعدازتو وپدرش چیکارکنه ؟؟موندم چراین قدراصرار میکرد ازطرفی امار همه چی ماروداشت ؟؟

برای اینکه وظیفشون اینه. من دخترم چهل روزش بود درمانگاه می‌گفت یکی دیگه بیار. 

درکل کاری به حرف اونا ندارم. سن بچت خوبه. تنهاست بعد شما دوتا باشن خوبه یکی دیگه بیار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه تا چند سال قبل ب زور وسایل پیشگیری می‌دادن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بدبین نباشین. دلایل زیادی میتونه داشته باشه. فضول بوده یا هر چی ..........

میدونم به من ربطی نداره اما تک فرزندی واقعا دردناکه و بچه ها حتی اگر بروز ندن اذیت میشن.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

همه دوست دارن حداقل دو تا بچه داشته باشن ولی با این وضعیت . میگفتی هروقت وضعیتو کشورمون درست شد بهش فک میکنم چندشا انقدر بدم‌میاد همش حرف حالا خودشون اصلا بچه نمیارن 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

من همسر همراه ندارم ، وگرنه احتمالا بچه دوم می آوردم ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همه دوست دارن حداقل دو تا بچه داشته باشن ولی با این وضعیت . میگفتی هروقت وضعیتو کشورمون درست شد بهش ...

کیا خودشون بچه نمیارن؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.