2777
2789
عنوان

دیروز پسر ده سالمو برده بودم درمانگاه اصرار میکردن بچه دومو بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 58 پست

ببین منو من کاری به دولت و افزایش جمعیت ندارم من الان عین چی پشیمونم‌کاش با وجود بستن لوله های رحم(به خاطر بیماری قلبی) حتی شده با روش های جدید یکی ویا دوتا میآوردم خدا به حق آبروی حضرت زهرا بچه تو برات حفظ کنه ولی بزار بزرگ بشه بره تو جامعه الان پسر من ۱۸سال است هر روز میمیرم وزنده میشمخدایا نکنه خار تو پاش بره خدا نکنه با رفقای بد برگرده خدایا .......

بدبین نباشین. دلایل زیادی میتونه داشته باشه. فضول بوده یا هر چی ..........میدونم به من ربطی نداره ام ...

تک فرزندم و راضی ام🤔

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو تا دارم به فاصله ۳ سال،تو سن کم هم باردار شدم دخترم ۸ سالشه پسرم ۵ سال،شرایط اقتصادی سخته واقعا مجبوریم از خودمون بزنیم که به خواسته بچه ها برسیم،از نظر اعصاب و روحی هم که نگم برات روانی شدم،نمیگم بده ها خدارو شکر چون تازگی تنبلی تخمدان هم بهم اضافه شده و چالش هاش،میگم اگه نمیاوردم دو تا شاید الان غصه میخوردم که بچه دار نمیشم به راحتی دیگه،در کل همه چی بستگی به شرایط داره 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
خوبه تا چند سال قبل ب زور وسایل پیشگیری می‌دادن

الانم همینه امپول اصلا نیست ‌. قرصو دوزشو پایین اوردن . اون یکیم سوراخ میکنن . فقط میمونه ایودی اون انقدر دنک و فنگ داره من گذاشت هر ماه یه بدبختی دارم 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

راست میگن ،تک فرزندی ب شدت ظلم ب بچه است و اشتباهه. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

منم شرایط مالیم بد نیست ولی چند ماه پیش که دومی رو ناخواسته باردار شدم رفتم سقط کردم. همین یدونه رو هم دارم تلاش میکنم بفرستم از ایران بره 

بچه یه لقمه نون نیست بگیم جور میشه هزار تا وظیفه در مقابلش داری . بچه بزرگ میشه پشتوانه مالی می‌خواد آموزش می‌خواد زندگی استاندارد می‌خواد و باید بتونی از پسش بر بیای 

تا سال 1420 جمعیت ایران پیر میشه  یه راهش اینه که اونایی که شوهر ندارن ولی بچه میخوان رو با اسپرم اصلاح ژنتیکی بچه دار کنن تو آزمایشگاه الان مالک تلگرام اسپرمشو به صد نفر اهدا کرده میری فرانسه یهو میبینی صد نفر شبیه همن

خوش بحالت

بحث خوشبحال و اینا نیست

من اصلا حوصله یکی دیگه ندارم واقعا😂 از بچگی کلا تمایل به خواهر و برادر نداشتم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
کیا خودشون بچه نمیارن؟

اونای ک تو درمانکا ها هست اونهای ک تو کار دولت  هست همه بالا دستی ها یا یه دونه یا دوتا دارن بااین هنه دارای ک دارن حالا ما ک هیچی نداریم باید براشون بچه بیاریم 

بحث خوشبحال و اینا نیستمن اصلا حوصله یکی دیگه ندارم واقعا😂 از بچگی کلا تمایل به خواهر و برادر نداشت ...

خدا کنه پسرمنم همین اخلاقو داشته باشه چون اصلا اعصاب بچه اوردن ندارم 

بحث خوشبحال و اینا نیستمن اصلا حوصله یکی دیگه ندارم واقعا😂 از بچگی کلا تمایل به خواهر و برادر نداشت ...

دقیقا منم همینطور معمولا تو اتاقم تنهام یا درس یا موزیک حوصله خودمم ندارم گاهی وقتا

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....