2777
2789
عنوان

تاثیر رفتار مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 43 پست
توم از فردا برو بازار چیزایی که لازم داری حتی گرون بخر به خودش بیاد

به من میرسه میگه ندارم  آخه مادرش جلو جلو خرج می‌کنه مثلا تا فهمید من لوازم برقی خریدم رفت دوباره تمام وسایل برقی خونشو از نو خرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم کمش کن با سیاستیه روش اینه که خرج بندازی دستش از مواد غذایی آرایشی پوستی ارایشگاه طلا ووووبد ع ...

آره از این دارن سو استفاده میکنن خواهر شوهرم خودش معلمه شوهرش بنگاه دار ولی تموم پیاماش اینه پایه ای برای مامان بریم فلان چیزو بخریم  زنتو نیاری  من میام انتخاب کنم تو بخر

به من میرسه میگه ندارم آخه مادرش جلو جلو خرج می‌کنه مثلا تا فهمید من لوازم برقی خریدم رفت دوباره تم ...

اشتباه میکنی عزیزم 

هنوز عقدی تکلیفتو با این مرد مشخص کن 

قرار نیست تو ب..وزی مادر شوهرتم دو برابر ....

با همسرت بشین مشورت کن سنگاتو وا بکن 

بگو وقتی ازدواج گردی اولویت اول زندگیت منم بگو تا وقتی نیازای من و رفع نکردی حق نداری اینکارا رو بکنی 

پس فردا ازدواج کنیدم میخان دو برابر روش سوار شن

خب گلم شما چرا به خودت فشار بیاری؟اولویت زندگی شوهرت باید شما باشی، بعد مادرش.خواهر کیلو چنده این وس ...

کیه که از پول بدش بیاد آخه ببینه یک دادش داره ک خرجش می‌کنه چرا چیزی بگه

دو سه باره میخام بگم باز میگم فکر نکنه من به مادرش حسودیم میشه

ب سیاست برو جلو 

بگو تو انقد واسه خواهرت خرج کردی یه بار الکی بهش بگو داری مثلن ۲۰ میلون بدی لازم دارم ببینه چیه 

شما خودتم فک کنم کم زبونی فهمیدن ابی گرم نمیشه گفتن بریم که راه بازه

آره از این دارن سو استفاده میکنن خواهر شوهرم خودش معلمه شوهرش بنگاه دار ولی تموم پیاماش اینه پایه ای ...

زودتر تکلیفت رو مشخص کن.

زیر نظر روانشناس با شوهرت جدی صحبت کن و برای زندگیت تصمیم بگیر

به شوهرت رک بگو خرج من به خرج خواهر و مادرت اولویت داره.اگر احتیاج من رو رفع نکنی مدیون منی

آره بهش میگم  چون واقعا  موندم  دو روز دیگه  با این وضع حتی نمیتونه خرج  شکم یک نفر بده چه برسه به چیزای دیگه