2777
2789
عنوان

قضیه این ماکارونی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 44 پست
میگن که ماکارونی و برنج مونده باشه بیرون یخچال یه باکتری توش رشد میکنه که خطرناکه

بچه بودیم ماکارونی میخوردیم چیزیمون نمیشدحتی یادمه ظهرمادرم واسه نهاردرست میکردتاشب ماهی ازتوکوچه می اومدیم ویه ساندویچی ماکارونی میداددستمون وبرمیگشتیم به بازیمون

گاهی انسانم آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک باور نکردم ، شایعه درست میکنند

منم باور نمیکنم

شاید رب فاسد بوده یا گوشت یا مواد دیگه باعث مسمومیت و فوت شده اما ماکارونی نهایتش فاسد بشه آرد داخلشه چیز خاصی نیست که باعث مرگ بشه

نه منقضی که نه.مثلا ظهر خورده باشی بقیشو نداشته باشی یخچال دوسه ساعت بعدش بخوری

نه من تاحالا ۲۰ بار خوردم هیچیم نشده اون قطعا مالی یه چیز دیگه بوده

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اول که قضیه دوتا داداش مال تابستونه 

دومی که یه دختر کوچیک مای یکی دوهفته پیشه

ولی درکل آزمایشات سم شناسی گفتن خود ماکارونی سالم بوده 

حالا چی به چیه فقط خدا میدونه 

شاید گوشت فاسد یا قارچ سمی یا بحث رودل کردن بچه  یا ناسازگاری مواد با هم یا از قبل چیزی خورده باشن نمیشه یه نسخه پیچید شایدم سردی زیاد بدن

نه منقضی که نه.مثلا ظهر خورده باشی بقیشو نداشته باشی یخچال دوسه ساعت بعدش بخوری

والا من همیییییشه ماکارونی مونده میخورم چیزیم نشده 

از ظهر تا شب هفت هشت ساعت طول میکشه رو گاز بمونه شب میام گرم میکنم میخورم هیچ اتفاقیم نیفتاده

نه من تاحالا ۲۰ بار خوردم هیچیم نشده اون قطعا مالی یه چیز دیگه بوده

والله ماهم همینطور منم میپزم دو نوبت میخوریم.نمیدونم والله حامد رئیسی و دکتر شادی تو اینستا پست گذاشته بودن خوندم.جفتشونم متخصصن.

والله ماهم همینطور منم میپزم دو نوبت میخوریم.نمیدونم والله حامد رئیسی و دکتر شادی تو اینستا پست گذاش ...

بابای منم فوق کلیه هست ولی تاحالا نگفته مشکلی هست ک بخوریم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤