2777
2789
عنوان

داداشم هرچی دلش خواست گفت

3015 بازدید | 169 پست

داداشم چندساله با ی دخترس ما خیلی وقت پیش گفتیم بریم خواستگاریش اما هرروز ی چیزی میگن داداشم خیلی خیلی خوشگل و جذابه یعنی از همون سن بلوغ همه دخترا شمارشو ازم میخواستن وضع مالیشم اوکیه 

چندوقت پیش دختررو دعوت کردیم ک مامانم ببینه و آشنا بشن اولین بار بود تا دختررو دیدیم جا خوردیم چون با عکس فرق داشت گوشاش و بینیش خیلی بزرگه خیلی ساله ب داداشم گفته بود میخوام بینیتو عمل کنم ولی هرروز ی بهونه میاره ک عمل نکنه خلاصه روزی ک اومد خونمون بعد ک رفت مامانم ب داداشم گفته بود ک اگه نظر منو میخوای خوشم نیومد از چهرش بخاطر بینیشو اینا اما نیم ساعت بعد مامانم ب داداشم زنگ میزنه که اشکال نداره و اینا منم ب مامانم گفتم چرا گفتی ک دختره اینجوره اونجوری دل داداش میشکنه داداشمم ب دختره خبر داده خنگ 

حالا دختره گفته من دیگ پامو اونجا نمیذارم دیروز حرف شده هرچی دلش خواسته داداشم ب مامانم گفته مامانمم گفته من مادرتم حق ندارم نظر بدم،؟برو هرکار میکنی بکن دیگه خلاصه داداشم الان قهره مامانمم دیروز خیلی نارحت بود مردم چ اعتماد ب نفس دارن من با اینهمه قشنگی بازم مادرشوهرم او همه چی شوهرم نظر میداد و دستور میداد ب خدا تعریف نمیکنم ولی هرکی میبینه میگه تو خیلی سرتری از شوهرت پلی شوهرم اخلاقش خوبه از من بهتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر کار اشتباهی مادرشوهر شما کرده قرار نیست شمام سر عروستون بیارین و مقایسه کنید

کار مادرتونم قبول کنید قشنگ نبود

ولی مقصر همه اینا بچه بودن داداشتونه چجور میشه ی مرد اینقدر بی فکر و جوگیر باشه

ببخشید ولی گوهخوری بینی اون به شما نیومده

حس میکنن یه زری بزنن باید تو هر موضوعی ، چتد دقیقه ببندین گاله رو شاید خوشتون اومد ، احمقا

حالا قیافشم بیینی میمون متحرکه میگه من خوشگلم