2777
2789
عنوان

داداشم هرچی دلش خواست گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 169 پست
تاپیک رو خوب شروع کردنبد تموم کردنهر دختری با هر قیافه ای وارد این خانواده بشه خوشبخت نمیشهاول اینکه ...

مامان منم همینو گفت گفت اگ بچشون اینجوری باشه چی ولی بازم مامانم قبول مرد همه چیزو داداشم حماقت کرده گفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای بینی بزرگم حق زندگی دارن؟😂😂😂😂

آره دیگ🤣🤣🤣🤣

میگم ک بینی خودمم بزرگ بود ولی ترسو بودم .ی عمر میخواستم بکنم بندازمش دور تا اینک تازگی این کارو کردم ی نفس راحت میکشم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من از صمیم قلب ناراحت دخترت شدم ولی تو از بچه ی خودتم ایراد میگیری 

چه بسا ممکنه چوب همین مسخره کردن قیافه این و اون رو خورده باشی 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
چرا همتون گیر دادین ب این خانم خدایی داداش خودتون هم بود یعنی هیچ نظری نمیدادین درمورد ازدواجش

نه نه نهههه

مگه قراره شبا من با اون دختر بخوابم ؟

قراره من حامله اش کنم ؟

قراره من باهاش پیر بشم؟

قراره من کنارش غذا بخورم ؟پیر بشم؟

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
همه چی مهمه اخلاقش خوبه

خب پس دیگه چتون بود؟ ایراداتش که حتی نمیشه بهشون گفت ایراد هستن و صرفا فقط بخاطر تفکرات جامعه ی امروزی همچین چیزای عادی و پیش پا افتاده‌ای از نظر یسریا ایراد محسوب شدن، تا ابد موندگار نیستن که با یه جراحی زیبایی کوچیک برطرف میشن ولی مهم تر از همه اخلاق و شخصیته که برای ادم میمونه  

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

قبول دارم مامانش گفته بود بایدخودپسره می گفت من باهمین قیافه پسندیدمش واین که خودپسره ام خاله زنکه ک ...

پسره اشتباه کرده ولی مامان و آبجیشم همچین باشعور بازی در نیاوردن مشخصه پسره به کی رفته

اوه یس ، باید عرض کنم که گوهخوری ادب منم به شما نیومدهمنظقی و محترمانه حرف میزد درست جوابشو میدادم و ...

بی ادبی دیگ

توهین نکرد.میگ بینی دختر بزرگه خوششون نیمده این کجاش توهینه. اخلاق طرف مهمه ولی خب قیافه هم تا حدودی مهمه

هر مادری دلش میخواد پسرش با بهترین دختر ازدواج کنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چرا همتون گیر دادین ب این خانم خدایی داداش خودتون هم بود یعنی هیچ نظری نمیدادین درمورد ازدواجش

معلومه نظر می‌دادیم

ولی توهین به انتخاب بقیه نه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی