2777
2789
عنوان

از تروماهام گفتم به دوستم

247 بازدید | 23 پست

یکی از دوستام توی این برنامه های آنلاین زبان اموزی خیلی وقته هم هست که با هم در ارتباطیم به من گفت تو از من خیلی میدونی و متوجع شدم که میخوای به من نزدیک بشی و صمیمی بشیم

ولی تو از خودت چیزی نمیگی و به نظر میاد دیوار میکشی بینمون

و گفت به نظر میاد از صحبت کردن خوشت نمیاد درسته؟ 

اقا منم جوگیر شدم بهش گفتم که این حرف نزدنم به خاطر سرکوبیه که توی بچگی خوردم چون توی کودکی خیلییی حرف میزدم

بهش گفتم که الان بهتر شدم ولی فقط انگار عادت کردم

موقع گفتن هرچیزی میگم اینو بگم که چی بشه اونو بگم که چی بشه و اهمیتی هم نمیدم اگه دیگران علاقشون رو به من از دست بدن.

به نظرتون اشتباه کردم این رو بهش گفتم؟ 

چون دوست داشت دربارم بدونه ولی من زیاد حرف نمیزنم علتش رو جویا شد و من چند تا علتش رو گفتم اینم یکیش بود. نمیدونم حالا گفتنش اوکیه یا نباید میگفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت اینه که اشکالی نداره درسته؟ یا منظورت اینه نباید میگفتم

اشکالی نداره ک گفتی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

چقدررر مثل منی منم همینجوری بودم ولی فقط با افرادی که منو میشناختن با افراد جدید مشکلی نداشتم

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

نباید میگفتی مگه اون مشاور و روانشناسه و رفتی برای درمان ؟ ولی خب بیخیال دیگه بهش فکر نکن

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

نمیدونم درست و غلطش رو،ولی معمولا وقتی از دردهامون با کسی میگیم در شرایط دیگه ای که شاید انتظارش و نداشته باشیم،ممکنه حرفایی بشنویم که دوست نداریم از طرف اون شخص،یا از همون جا دوباره ضربه بخوریم نمیدونم چجوری بگم دقیقا،ولی تاپیکت یه چیز مهم به من یاد داد ازت ممنونم،دختر من هم زیاد حرف میزنه و‌ما گاها میگیم بسه و این موضوع رو بهش گوشزد میکنیم که زیاد حرف نزنه،همینم دیگه نمیگم بهش 🍂💫

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
نباید میگفتی مگه اون مشاور و روانشناسه و رفتی برای درمان ؟ ولی خب بیخیال دیگه بهش فکر نکن

میخوام بدونم اگر کار اشتباهیه دیگه انجامش ندم

مثلا ممکنه بعدا برداره اینو علیهم استفاده کنه؟ 

دیگه گفتی پس فراموش کن 

ولی هیچوقت از تروما ها و ضعف ها نگو 

برای معرفی خودت مسائل دیگه رو میتونستی بگی 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
نمیدونم درست و غلطش رو،ولی معمولا وقتی از دردهامون با کسی میگیم در شرایط دیگه ای که شاید انتظارش و ن ...

خداروشکر...

واقعا آسیبی که این سرکوب میزنه از بین بردنش خیلی سخته

امیدوارم اجازه بدین بهش همینطوری یه سره حرفاش رو بزنه✨😅

میخوام بدونم اگر کار اشتباهیه دیگه انجامش ندممثلا ممکنه بعدا برداره اینو علیهم استفاده کنه؟

بله کار اشتباهیه عزیزم . ولی اگه خیلی مشخصات و آدرس و تلفن و اینا ازت نداره نگران نباش . از این آدمیزاد هرچی برمیاد 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️