2777
2789
عنوان

جدایی افسردگی و پریدن های گاه و بیگاه از خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 33 پست
الان میگی اشتباه بود چون داغیبعدا میفهمی عاشق بودی و نباید این جدایی اتفاق میفتاد

شرایطمون هم به هم نمیخورد 

راه دور 

بیپولی 

گفت همه چیو درست میکنم 

نشد ...جدایی عاقلانه نبود؟

خدایا به امید خودت♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ما ۳ سال باهم بودیم

وا یعنی شوهرت نبود. اونوقت اینقدر ناراحتی. قربون خدا برم چقدر متفاوت. من با یه بچه در آرزوی طلاقم اونوقت تو برا کات کردن اینقدر ناراحتی. .....

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

بی خیال برو پیش تراپیست. عزیزم یه کم به زندگی ماها نگاه کن. از خودت میشه تب در مقابل مرگ

شما مشکلتون چیه

میدونم زندگی سخته

مجرد بودن  بهتر از متاهلیه 

ولی این خاطرات لعنتی اون حس ها همشون اذیت کنندس 

خدایا به امید خودت♥️
زیادی اهمیت نداده منم رابطه ی سال سه ماه تموم شده بود کلا یع ماه ناراحت بودم حالا دلیل جدایی چی میتو ...

راهه دور 

بیپولی و خیلی چیزا 

میبینم که نیست یا پیامش برام نمیاد حالم خیلی خیلی داغونه 

بنظرت کی خوب میشم؟

خدایا به امید خودت♥️
شما مشکلتون چیهمیدونم زندگی سختهمجرد بودن بهتر از متاهلیه ولی این خاطرات لعنتی اون حس ها همشون اذیت ...

من از زندگیم سیرم. خیلی سیرم. تنها راه جداییم هم مرگ بابامه. از بابام متنفرم. مادر خوبی هم ندارم. می‌خوام بابام بمیره تا طلاق بگیرم و برم تنها زندگی کنم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

راهه دور بیپولی و خیلی چیزا میبینم که نیست یا پیامش برام نمیاد حالم خیلی خیلی داغونه بنظرت کی خوب می ...

زود خوب میشی

نگران نباش 

اگه ازدواج میکردی با دوتا بچه زبونم لال طلاق میگرفتی چی؟