2777
2789
عنوان

دست تنهام خیلی😞😞😞پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 181 پست
میدونم عزیزم، ولی من دوست دارم بخاطر بچتون برگردین حس میکنم خیلی حساسه و دلم میسوزه

دقیقا منم متوجه شدم شوهرشون حساسه خیلی و دلشم نازکه در کل سنشون کمه و تجربه ندارن

من میرم باز میبینم ریپلای شدم 

ولی استارتر عزیز

من قصد بدی ندارم بعدا باز بخون کل تاپیکتو بادقت

شما فقط تجربه ندارید همین

خانواده هاهم فقط سنگ میندازن و عقلانیت کافی درین موقعیت رو ندارن

ایام شهادت حضرت زهراء است توسل کن بگو ما رو باخیر برگردونید

نمیگم بی خبر برو عقد کن

یا بی شرط برگرد

میگم برای حرف زدن شرط گذاشتن و برگشتنت تلاش کن

تلاش با ترفند باسیاست نه اونکه خودتو بی ارج و قرب کنی

اما دست روی دست نگذار

خدانگهدارتون 

شما بهتره اب به اسیاب شیطان نریزی تو جریان زن و مردی که بچه دارن و معلومه از روی بی عقلی دیگران و خا ...

مرد بی مسئولیت خوده شیطانه شما تضمین میکنی شوهرش برگشت دیگه قهر نکنه؟ حالاجریان استارتر یکم فرق میکنه ولی با نسخه شما هرکی بچه داشت شوهرش فوت کرد باید حتما دوباره ازدواج کنه تا تنها نباشه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما خانواده ای داری که بچتو نمی‌خوان این چه پشتوانه ای هست تو الان تنهایی با بچت توی این دنیای کثیف ...

نه لنگ نبودم ولی اخه زندگیم واقعا زندگیم نبود

خانواده ام اینجوری نیستن که بچمو نخوان ولی مثل بقیه نوه ها هم نیست

هرکی با‌شن باز خانوادمن و من بهشون مدیونم،این خونه که اللن توش زندگی میکنم مال پدرمه

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

الهی بگردم عزیزم قوی باش میگذره این روزا

واقعا کلافه ام الان دوستم اومده پیشم مواظب پسرمه من یکم استراحت کنم

گاهی وقتا غریبه ها نزدیک ترن به خدا

متاسفانه تقصیر خودته آدم با یه بچه کوچیک طلاق نمیگیره که اینهمه اعصاب خردی کنه بعد با بچه اش رفتارش ...

با بچه ام رفتارم بد نیست

تو اون زندگی هم بزرگ میشد بدتر بود

دقیقا منم متوجه شدم شوهرشون حساسه خیلی و دلشم نازکه در کل سنشون کمه و تجربه ندارنمن میرم باز میبینم ...

اسی جان منم آخرین پیغام رو زیر پیام کاربرمون که حرفاشونو قبول دارم میذارم، ما ازشما بزرگتریم عزیزدلم، تجربه کمی بیشتر داریم بخدا زندگی لجبازی نیست میخوای همین الان چندتا خانم بهت نشون بدم که بهشون خیانت شده. بازم همسر شما مشکلش جدی نیست و با گفتگو و سیاست و محبت حل میشه عزیزذلم ❤️امیدوارم حرفامونو بخونی. به خدا می‌سپارمت عزیزم ❤️

اسی جان منم آخرین پیغام رو زیر پیام کاربرمون که حرفاشونو قبول دارم میذارم، ما ازشما بزرگتریم عزیزدلم ...

روزتون بخیر

پاشو برو زنگ بزن اورژانس اجتماعی از شرایطت بگو شمارہ شوھرت ھم بدہ تا زنگ بزنن بھش چند جلسہ مشاورہ بر ...

مشاور نمیاد

بزار اونا زنگ بھش بزنن با ھر ترفندیہ میکشون میارنش مشاورہ از این سر سخت تر ھاش رفتن مساورہ زندگی شما ...

یه جوریه اخه

انگار دارم مجبورش میکنم بیاد مشاوره

زندگی ما مشکلش با تکون خوردن اون حل میشه 

بد شوهرشو نگو کاری کن برگردن بهم زندگیا خیلیاش الکی میپاشه

بله حق با شماس 

احساسی حرف زدم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....