2777
2789
عنوان

دست تنهام خیلی😞😞😞پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 184 پست
چندبار خواسته نزدیکم بشه قبول نکردممتاسفانه یه بار هم معا شقه داشتیم

دست شوهرت را بگیر بروید محضر عقد کنید . من تجربش رادارم داری فقط همه چیزو بباد میدی . الانم دعاکن نرفته باشه سمت کسی دیگه 

من خیلی برات پست گذاشتم برو بخون همشو و البته خود شما هم نمیدونم چند سالته ولی هنوز نمیدونید چه کار ...

23

خانواده ام چیز پیش پا افتاده این؟

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست شوهرت را بگیر بروید محضر عقد کنید . من تجربش رادارم داری فقط همه چیزو بباد میدی . الانم دعاکن نر ...

رفته باشه چیکار کنم؟بشینم ماتم اونو بگیرم الان اخه

عزیزم اینجوری نیست یهو پاشیم بریم عقد کنیم اگه قرار باشه برگردیم باید به خانواده ام مطرح کنه،رو دست پدرمادرم نموندم که همینجور برم عقد کنم

23خانواده ام چیز پیش پا افتاده این؟

گفتم تو جریان طلاق بودم

خانواده ها کینه ای میشن

میگن نه

من بودم خودم

تو هستی که باید عقلانیتت بچربه به احساساتت

دو سال بعد خوب میشن باهم

تو فقط باید الان شوهرتو از دست ندی همین

کاش همون وقت که میخاست نزدیکت بشه

میرفتید عقد میکردید 

گفتم تو جریان طلاق بودمخانواده ها کینه ای میشنمیگن نهمن بودم خودمتو هستی که باید عقلانیتت بچربه به ا ...

سه سال زن و شوهر بودیم خوب نشدن

خودت شاغلی؟طلاقتم که گرفتی بچت عادت میکنه سخته ولی میشه.مرد اینطوری معلومه منطق نداره که از بچه به عنوان انتقام گیری استفاده میکنه.بچه دوم؟!!!بعضی از کامنتا واقعا اعصاب ادمو خورد میکنه برو به دست پای مادرش بیفت بگو به خاطر بچم و احتمالا بچه دوم یا سوم که شازدتون هر وقت قهرش گرفت نه جواب تلفن بده نه پیام من با بچه هام که مثلا میخوام پدر بالاسرشون باشه همیجور روهوا باشیم.

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
رفته باشه چیکار کنم؟بشینم ماتم اونو بگیرم الان اخهعزیزم اینجوری نیست یهو پاشیم بریم عقد کنیم اگه قرا ...

شمامادر یه پسری . دختر نیستی که بگی رو دست پدر مادرم موندم که .

برو باهمسرت صحبت کن 

خانواده ها تو جریان طلاق فقط مانع ازدواج مجدد زوجین میشن 

خودت دلت بسوزه که انگار نمیسوزه من هرچیم بگم تو تا خودت سرت نیاد نمیفهمی دختر 

خودت شاغلی؟طلاقتم که گرفتی بچت عادت میکنه سخته ولی میشه.مرد اینطوری معلومه منطق نداره که از بچه به ع ...

یه مدت کوتاه شاغل بودم الان چون دست تنهام نه 

یه پس اندازی دارم با اون سر میکنم ولی برنامه ام اینه پسرم 3 سالش شد مهد بذارمش خودم برم سرکار

خانواده ام اصلا بچمو نگه نمیدارن

خودت شاغلی؟طلاقتم که گرفتی بچت عادت میکنه سخته ولی میشه.مرد اینطوری معلومه منطق نداره که از بچه به ع ...

شما بهتره اب به اسیاب شیطان نریزی تو جریان زن و مردی که بچه دارن و معلومه از روی بی عقلی دیگران و خامی خودشون جدا شدن این حرفت فقط باعث خوشحالی شیطانه و بس

شمااز اینده یک زن بایه بچه چی میدونی

شمامادر یه پسری . دختر نیستی که بگی رو دست پدر مادرم موندم که .برو باهمسرت صحبت کن خانواده ها تو جری ...

چه ربطی داره چون مادرم باید اینجوری بی حرمت شم؟بی خبر برم عقد کنم

طرز فکرا فرق داره گلم

یه مدت کوتاه شاغل بودم الان چون دست تنهام نه یه پس اندازی دارم با اون سر میکنم ولی برنامه ام اینه پس ...

خانواده ای که بچتو نگه نمیدارن رو میخای نگه داری ولی شوهرت که فکر زندگیتون هست رو نه

امیدوارم بخودت بیای من رفتم اعصابم خورد شد واقعا 

چه ربطی داره چون مادرم باید اینجوری بی حرمت شم؟بی خبر برم عقد کنمطرز فکرا فرق داره گلم

ن.فتم بی خبر به خانوادت بگو من تصمیم خودمو گرفتم فکر پسرم و ایندمون هستم خبربده ولی نزار کلا از دستت بره شوهرت 

خانواده ای که بچتو نگه نمیدارن رو میخای نگه داری ولی شوهرت که فکر زندگیتون هست رو نهامیدوارم بخودت ب ...

شوهرم به فکر زندگیم نیست میخواد من برگردم به همون زندگی قبلی مرد خوبیه دوس داشتیم همو اما تن لشههههه 

هیچ وقت مسئولیت زندگی رو دوشش نبوده

خانواده ام میگن پسرمو بدم خودش بزرگ کنه ولی اصلا نمیتونم

فکر نکنم با اونا خیلی گل و بلبلم سر همین مسئله کلی باهاشون دعوا کردم اما هرچی باشن خانوادمن

ن.فتم بی خبر به خانوادت بگو من تصمیم خودمو گرفتم فکر پسرم و ایندمون هستم خبربده ولی نزار کلا از دستت ...

اون نباید نگران باشه که من از دست میرم؟

وقتی تکون نمیخوره به چی برگردم همون زندگی ای که با جنگ اعصاب ازش بیرون اومدم؟