2777
2789
عنوان

دست تنهام خیلی😞😞😞پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 169 پست
فقط خانواده ها نبودن ،خودمون هم مشکل داشتیم

حل کن .

هرراهی هست برو

زندگیتو بایه بچه بایه مردی که فقط تو زنش بودی بهم نزن دیرنشده وقتی گفته برگردیم باید قبول میکردی الان قهره چرا خب برش گردون نزار دیر بشه 

خب قبول کن غرور رو کنار بزار غرور یه چیزیه که فقط تو رو از واقعیت دورت میکنه منم یکبار طلاق گرفتم طل ...

بحث غرور نیست

به این اسونی که شما میگید نیست

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی انقدر وابسته است دوری چیو کنم؟خرج زندگیمو باباش میدادچسبیده ور دل باباش

اون مردا که پدرشون حمایتشون نمیکنه هم ور دل زنشون نیستن صب تا شب سر کارن شب جنازشون میاد خونه نمونش شوهر خودم چرا الکی بهونه میکنی دوری الان حل شد طلاق گرفتی ؟ 

خب الآن به حرفت گوش کرده شماها حتی بعد از طلاقم دعوا و قهر و آشتی دارید

پسرمم داره اذیت میشه یهو که نباید اینجور میکرد،الانم به حرفم گوش نکرده،ناراحته از دستم

بحث غرور نیستبه این اسونی که شما میگید نیست

من تجربش رو دارم میدونم اسون نیست باید تلاش کنی تابشه

ولی اگرم نکنی صد هزار بار پشیمون میشی

پس هرچند سخت

تلاشت رابکن

باخود خودش فقط حرف بزن

بگو بخاطر بچم 

میام ولی پدرت خانوادت دخالت نکنند

وقتی انقدر وابسته است دوری چیو کنم؟خرج زندگیمو باباش میدادچسبیده ور دل باباش

ینی اسی هیچ شناختی از دوران آشنایی بدست نیوردی که همسرت اینقد وابسته اس... چرا باید پول از پدرش بگیره مگه سر کار نمیره؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پسرمم داره اذیت میشه یهو که نباید اینجور میکرد،الانم به حرفم گوش نکرده،ناراحته از دستم

خب چون قبول نکردی برگردید نباید ناراحت باشه باز مرد خوبیه خوبه میگفت بدرگ میرفت سراغ زن دیگه چرااز خواب بیدار نمیشیم ما زنا بخدا ما زنا خیلی توهم داریم خودمو میگم 

حل کن .هرراهی هست بروزندگیتو بایه بچه بایه مردی که فقط تو زنش بودی بهم نزن دیرنشده وقتی گفته برگردیم ...

شرط گذاشتم ازم مهلت گرفته تا یه ماه و خورده ای دیگه 

ولی هفته پیش سر موضوع دیگه ای بحثمون شد،یعنی امون نداد من حرف بزنم خودش تخته گاز رفت

خب چون قبول نکردی برگردید نباید ناراحت باشه باز مرد خوبیه خوبه میگفت بدرگ میرفت سراغ زن دیگه چرااز خ ...

نه سر این موضوع بحثمون نشد 

بحثای اونو کردیم

ینی اسی هیچ شناختی از دوران آشنایی بدست نیوردی که همسرت اینقد وابسته اس... چرا باید پول از پدرش بگیر ...

اتفاقا دو سال دوست بودیم

ولی بچه بودم خیلی

اون موقع میگفت با پدرش کار میکنه منم گفتم رشته اش مرتبطه خب حتما کار میکنه دیگه،بعد ازدواج فهمیدم عملا هیچکاری نمیکنه

تاپیک قبلیتم دیدم که گفته بودی میخام برگردم

ببین نصیحتمو گوش کن تونینیسایت هیچوقت مشاوره واسه زندگیت نخاه من دوازده ساله اینجام کاربری سابقمو ندارم ولی چه ها دیدم اینجا زندگیتو درست کن اینجا خیلی نصایح ایده الی میدن که واقعیت نداره فقط زندگی ها رو میپاشونن و تمام اونوقت کی میاد به دادت برسه راه درست شدن زندگیت صبر بود نه طلاق . همسرت باید خودش برسه به اونکه بره سرکار و جدا کنه زندگیشو اینم صبر میخاد نه طلاق 

من تجربش رو دارم میدونم اسون نیست باید تلاش کنی تابشهولی اگرم نکنی صد هزار بار پشیمون میشیپس هرچند س ...

حرف زدیم

میگم الان اصلا مسئله این نبود،یه سوتفاهم براش پیش اومده

شرط گذاشتم ازم مهلت گرفته تا یه ماه و خورده ای دیگه ولی هفته پیش سر موضوع دیگه ای بحثمون شد،یعنی امو ...

معلومه مردی که زن و بچه داشته بچشو میبینه میسوزه 

دختر شما خودت خامی

برگرد به زندگیت

زندگی باصبر ساخته میشه نه طلاق

چیزی که داری از دستش نده

وگرنه هیجا گیر نمیاری

بایه بچه زن تنها میخای چکار گنی