2777
2789
عنوان

دست تنهام خیلی😞😞😞پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3532 بازدید | 184 پست
طلاق گرفتیم

شوهرت نرمال نیس 

تا میتونه ظلم میکنه 

حتی ب بچه ی خودش .... جز خودش و نوک بینیش، کسی رو نمیبینه 

سعی کن وابستگی بچت رو مثه خودت ، کم کنی ب شوهرت ،وگرنه بد جور آسیب میبینه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
عزیزم نمیشه رجوع کنید طلاق واسه چی ما ارزومون یه بچست چرازندگیتو بایه بچه خراب کردی برگردید بهم بخدا ...

یه حرفایی زده ولی معلوم نیست

داستان طلاقم مفصله ولی در کل حق داشتم برای جدایی

خانواده هامون مشکل دارن 

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا مغرورن مستقیم حرفی نمیزنن خودت سعی کن یطوری با ترفند کاری کن برگردید بهم تا دیر نشده 

شوهرت نره جای دیگه

بجنب دختر

چرااخه بایه بچه

بخدا من باید برم ای وی اف

باز معلوم نیست بشه

ارزومه بچه بود زندگیم براه بود 

شوهرت نرمال نیس تا میتونه ظلم میکنه حتی ب بچه ی خودش .... جز خودش و نوک بینیش، کسی رو نمیبینه سعی ...

واقعا میگم ادم خیلی خوبیه،خیلی مهربون و خوش اخلاقه 

اصلا سابقه نداشت این رفتار

مردا مغرورن مستقیم حرفی نمیزنن خودت سعی کن یطوری با ترفند کاری کن برگردید بهم تا دیر نشده شوهرت نره ...

خودش پیشنهاد داد برگردیم

یه حرفایی زده ولی معلوم نیستداستان طلاقم مفصله ولی در کل حق داشتم برای جداییخانواده هامون مشکل دارن

از خانواده هافاصله بگیر .چرا بخاطر اونا خراب کنی زندگیتو شما بچه دارید بخاطر خانواده . دلیل نشد که دختر بچسب زندگیو شوهرتو بکشون سمت خودت 

واقعا میگم ادم خیلی خوبیه،خیلی مهربون و خوش اخلاقه اصلا سابقه نداشت این رفتار

علت طلاقتون چی بود؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
مردا مغرورن مستقیم حرفی نمیزنن خودت سعی کن یطوری با ترفند کاری کن برگردید بهم تا دیر نشده شوهرت نره ...

ایشالا بهترینا برات اتفاق بیفته

خودش پیشنهاد داد برگردیم

خب قبول کن غرور رو کنار بزار غرور یه چیزیه که فقط تو رو از واقعیت دورت میکنه منم یکبار طلاق گرفتم طلاق هیچ اینده ای نداره .بگو قبول میکنم برگردیم ولی شرط کن خانواده ها تو زندگیمون حق ندارن بیان 

وابستگی به پدرش،دستش تو جیب پدرش بود،اختلاف خانواده ها و...تک بچه است لوسه

خب خوبه پدرش حمایتتون کنه تو دوری کن از خانوادش اون پسرشونه بزار پشتش باشن تو کیف کن از امکانات ولی دوری کن تادخالت نکنند 

از خانواده هافاصله بگیر .چرا بخاطر اونا خراب کنی زندگیتو شما بچه دارید بخاطر خانواده . دلیل نشد که د ...

فقط خانواده ها نبودن ،خودمون هم مشکل داشتیم

الان داره طفلیم اذیت میشهقبلا میگفتم کم تر بیا ببینش بچه وابسته میشه میگفت نههه دلم تنگ میشه و ایناا ...

خب الآن به حرفت گوش کرده 

شماها حتی بعد از طلاقم دعوا و قهر و آشتی دارید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
خب خوبه پدرش حمایتتون کنه تو دوری کن از خانوادش اون پسرشونه بزار پشتش باشن تو کیف کن از امکانات ولی ...

وقتی انقدر وابسته است دوری چیو کنم؟خرج زندگیمو باباش میداد

چسبیده ور دل باباش