2777
2789
عنوان

دست تنهام خیلی😞😞😞پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3220 بازدید | 169 پست
اگر زندگیت میخوای اگرمیخوای بچت مشکالت بچہ ھای طلاق نداشتہ باشہ ی قدم برا زندگیت بردار زندگی با بچہ ...

من قدم برداشتم

ولی مشکل اینجاست که فقط من قدم برداشتم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

با بچه ام رفتارم بد نیستتو اون زندگی هم بزرگ میشد بدتر بود

پس اگه نظر قطعیت اینه بی خیال رفتارهای شوهر سابقت شو و واسه خودت و پسرت یه زندگی مستقل و خوب رو درست کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر زندگیت میخوای اگرمیخوای بچت مشکالت بچہ ھای طلاق نداشتہ باشہ ی قدم برا زندگیت بردار زندگی با بچہ ...

اقا الان مثلا به غیرتش بر خورده

اگه غیرت داشت نمیذاشت زندگیمون اینجور بشه

واقعا از دستش اعصابم خورده

مرد بی مسئولیت خوده شیطانه شما تضمین میکنی شوهرش برگشت دیگه قهر نکنه؟ حالاجریان استارتر یکم فرق میکن ...

توی تمام دنیا تنهایی سخته 

اونم دنیای الان 

هر چند که قوی پولدار شاغل و صاحب بهترینها باشی بازم هیچ کس با تنهایی خوشبخت نمیشه اونم اینکه بچه هم داشته باشه 

ازدواج‌مجدد هم‌هر چی که نهایت یک درصد همسربهتری نصیبش بشه بازم یه بچه داره که نمیخواد ش 

اوووه زندگی سخت‌تر از اون‌چیزی هست که یه آدم ۲۰ تا ۳۰ ساله بخواد راجع بهش نظر بده 

پختگی و دنیا دیدگی  بعد از ۳۵ ساله برای همه 

یه جوریه اخهانگار دارم مجبورش میکنم بیاد مشاورهزندگی ما مشکلش با تکون خوردن اون حل میشه

خواھر ناراحت نشو اینو بھت میگم خودخواہ نباش الان بحث سر بچتہ 

ی زنگ میخوای بزنی اونا برات قدمی بردارن تو این جلسہ ھااا یاد میگیرہ کہ شما مشترکید دونفرید و پای ی بچہ ھم این وسطہ کہ شما پدر مادرش ھستید خودخواہ نباش چ فرقی میکنہ کہ کی قدم بردارہ بخدا زندگی ھاا ماھاا رو ببینی کہ چ مشکلاتی داریم 

پس اگه نظر قطعیت اینه بی خیال رفتارهای شوهر سابقت شو و واسه خودت و پسرت یه زندگی مستقل و خوب رو درست ...

از طلاقم اونقدر پشیمون نیستم

اگه عوض بشه برمیگردم گفتم فعلا ازم مهلت گرفته

ولی بحثمون کلا درمورد موضوع دیگه ای بود

خواھر ناراحت نشو اینو بھت میگم خودخواہ نباش الان بحث سر بچتہ ی زنگ میخوای بزنی اونا برات قدمی بردارن ...

موقع طلاق جلسه مشاورای دادگاه رو رفتیم

توی تمام دنیا تنهایی سخته اونم دنیای الان هر چند که قوی پولدار شاغل و صاحب بهترینها باشی بازم هیچ کس ...

چرا تنها باشم پسرمو دارم خب

من قدم برداشتمولی مشکل اینجاست که فقط من قدم برداشتم

خب شما قدم برداشتی مگہ شوھرت مشاورہ شدہ کہ ازش انتظار تغییر داری بزار نفر سوم براتون تصمیم بگیرہ

پاشو زنگ بزن من بہ دلم خوردہ زندگیت تکون میخورہ 

خب شما قدم برداشتی مگہ شوھرت مشاورہ شدہ کہ ازش انتظار تغییر داری بزار نفر سوم براتون تصمیم بگیرہپاشو ...

نه مطمئنم بی هماهنگی این کارو کنم بدتر میشه

خب شما قدم برداشتی مگہ شوھرت مشاورہ شدہ کہ ازش انتظار تغییر داری بزار نفر سوم براتون تصمیم بگیرہپاشو ...

اصلا اینجوریه که نیاز ندارم چون زندگیم مشکلی نداره 

معتقده من الکی زندگیمونو به باد دادم حرف برگشتنم شد گفت حق طلاق نمیدم

اصلا اینجوریه که نیاز ندارم چون زندگیم مشکلی نداره معتقده من الکی زندگیمونو به باد دادم حرف برگشتنم ...

میدونی چرا حق طلاق بہ زن نمیدن 

میگن تقی بہ توقی بخورہ میگہ گزینہ آخر طلاق 

ولی مرد نہ سبک سنگین میکنہ بعد میگہ طلاق 

نه لنگ نبودم ولی اخه زندگیم واقعا زندگیم نبودخانواده ام اینجوری نیستن که بچمو نخوان ولی مثل بقیه نوه ...

فکر میکنی الان هر کی داره زندگی میکنه همه چی توشون گل و بلبل و مطلق خوشبخته هر کی یه گیرو گوری داره اما صبر پیشه میکنن مگه اصلا اینجا بهشته که همه چی عالی باشه 

نه نیست عزیزم یا پول نیست لنگ نون یا لنگ مهر و محبت یا لنگ تهعد یا لنگ مستقل بودن اوووه زندگی‌ها همه سختی داره اما تحمل میکنن 

بعضی چیزها قابل تحمل نیست برای هر کسی مثل اعتیاد خیانت بی نونی کتکاری برای اینها میشه طلاق گرفت که بعد طلاق هم زندگیشون از دست رفته هست و اگر ازدواج کنن هم بی جونه 

بله عزیزم زندگی‌ها همه سخت و سخت و سخته و باید اگر این موارد رو نداره  میشه گفت نصف راه خوشبختی رو رفتی و باید خودتون دوتا شکوفا و پیروز و شاد کنید خانواده دونفرتون رو 

از طلاقم اونقدر پشیمون نیستماگه عوض بشه برمیگردم گفتم فعلا ازم مهلت گرفتهولی بحثمون کلا درمورد موضوع ...

ایشالا هر چی صلاحته بشه ولی بیشتر مواظب خودت و پسرت باش.