اون دختره اومد به داداشم پیشنهاد رل زدن داد داداش منم قبول کرد و الان چند ماهه که رلن و دختره خیلی داداشمو دوست داره و وابستشه داداشم اونو نمیخواد و میگه فقط برای سرگرمی باهاشم و دوست بابامم دنبال یه دختر برای پسرش میگشت داداشمم اون دخترو پیشنهاد داد و حالا بابام با خانواده دوستش فردا میخوان برن خاستگاری اون دختر من خیلی نگران اون دخترم ببینه بابای دوست پسرش رفته خاستگاریش اونم نه برای دوست پسرش براس یکی دیگه خورد میشه خیلی آسیب روحی میبینه خیلی سخته واقعا من خودم دخترم دلم نمیاد به داداشم میگم به بابا بگو نره میگه من روم نمیشه خودت بگو به حرف منم که گوش نمیده خب چیکار کنم یه راه حل بدین که یه کاری کنم بابام نره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید ولی خاک توسر داداش بی غیرتت کنن هم اینکه لاشیه حالا به کنار انقد مردونگی تو وجودش نداره که دوس دختر خودشو کیس ازدواج معرفی نکنه واقعا متاسفم واسش
از بابات بعیده دختر نبود دوست دختر پسرشو معرفی کرده
طفلی دختر خانم
بعد تاپیک بغلی دوست دختر پسر بینیش بزرگه مادر پسر ی کلمه گفته بینیش بزرگه همه فوحش کش کردن استارترو
اینو ندیدن ک با روحو روان دختر بازی میشه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙