2777
2789
عنوان

خدا نگذره از آدمی که

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست
آفرین بلاخره یکی حرف درست زد تو این سایت

اره اونم یه مرد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بحثش جداست ،ولی کلا تو کشور ما خود خانمه می‌ره رابطه برقرار می‌کنه و..آخرش ک پسره میگه نمیخام می ...

خب در مورد پسرا هم صدق میکنه دیگه حرامه چرا میخوان؟فکر کن دختر باشی عاشق باشی ازت بخواد بگی نه،سنت هم که کم باشه ترس از دست دادنش باعث شه به حرفاش گوش کنی،من خیلی برخورد داشتم با این مسئله تو دوستام البته زمان نوجوونی،در کل نمیشه یه طرفه به قاضی رفت

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
اون بحثش جداست ،ولی کلا تو کشور ما خود خانمه می‌ره رابطه برقرار می‌کنه و..آخرش ک پسره میگه نمیخام می ...

من اصلا به اون کاری ندارم از احساساتم استفاده کرد انقدر سرد و گرم کرد رابطه رو تا کلا یخ زد قلبم

خب در مورد پسرا هم صدق میکنه دیگه حرامه چرا میخوان؟فکر کن دختر باشی عاشق باشی ازت بخواد بگی نه،سنت ه ...

من پیشقدم نشدم برای رابطه دنبال یه رابطه عاطفی سالم بودم فقط بلدن ادم رو قضاوت کنن منم خوب میتونم مردی که از صبح تو یه سایت زنونس قضاوت کنم

خب در مورد پسرا هم صدق میکنه دیگه حرامه چرا میخوان؟فکر کن دختر باشی عاشق باشی ازت بخواد بگی نه،سنت ه ...

هیچ پسری تو دوران دوستی نمیگه من از رابطه ج .ی متنفرم یا نمی‌خوام و.. همه طالبشن حتی اگه ب زبون نیاریم ولی خود خانمه باید مراقب باشه ک تو کشور ما این خانمه ک بیشتر آسیب میبینه تا کنه پسر ،کاش این اندازه ک ب حرف پارتنرمون توجهمیکردیم یکم ب حرف خدا هم  توجه میکردبم

من پیشقدم نشدم برای رابطه دنبال یه رابطه عاطفی سالم بودم فقط بلدن ادم رو قضاوت کنن منم خوب میتونم مر ...

هرکسی به نحو خودش تفسیر میکنه جالب اینا یه سری خانوما هم پشتیبانی میکنن ازشون آدم باید تو هر شرایطی حق بگه من نمیگم کار پسر درسته یا دختر،شرایط مشخص میکنه هرچیزی و

هیچ پسری تو دوران دوستی نمیگه من از رابطه ج .ی متنفرم یا نمی‌خوام و.. همه طالبشن حتی اگه ب زبون نیار ...

خب میگم پارتنر آقا چرا به خدا توجه نمیکنه؟

هرکسی به نحو خودش تفسیر میکنه جالب اینا یه سری خانوما هم پشتیبانی میکنن ازشون آدم باید تو هر شرایطی ...

و جالب اینه که دارم میگم سو استفاده عاطفی بوده بازم دارن بر اساس فکر خودشون نظر میدن

و جالب اینه که دارم میگم سو استفاده عاطفی بوده بازم دارن بر اساس فکر خودشون نظر میدن

بشناس دیگه،به جای اینکه حالت خوب شه تاپیک میزنی،قضاوت میشی،بیخیال🍀

خب میگم پارتنر آقا چرا به خدا توجه نمیکنه؟

نهههه آقایون به کی توجه میکنن جز خودشون عزیزم ما باید بار همه چیز رو به دوش بکشیم اخر هم میشیم مقصر فقط هر جا به نفع اونا باشه همه چیز میشه برابری