2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید چطور پارتنرمو جذب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیییییی مثلا چ کارا کردی ک پرید ؟؟ کارایی ک کردی رو بگو که من اونا رو نکنم

خیییییییلی دوسش داشتم هرچی گفت گفتم چشم. من ازش سرتر بودم از نظر تحصیلی و مالی ولی برام مهم نبود و هیچوقت به روش نیاوردم و بهش عشق می‌ورزیدم و هر روز بهش ابرازعلاقه میکردم همیشه درکش میکردم همیشه کوتاه میومدم و... 

خیییییییلی دوسش داشتم هرچی گفت گفتم چشم. من ازش سرتر بودم از نظر تحصیلی و مالی ولی برام مهم نبود و ه ...

🥹💔 درک و شعور ندارن بعضی مردا.. قلبم یخ زد واست خدایی قربونت برم 🥹❤️

هیچوقت حرفای خونه رو بهش نگو. خدایی نکرده مشکلی داری با پدر و مادرت بهش نگو که بشه نقطه ضعفت

از خانوادم جز خوبی چیزی بهش نگفتم و نمیگم 

اصن اهل گیر دادن بهش نیستم پیگیری نمیکنم کجاست با کیه.

فقط توقع دارم واسم وقت بذاره همین.

البته تو رابطه جدیدم سعی کردم زیاد ابراز علاقه نکنم و شل بگیرم تا الان که خوب بود. مثلا روزی یکبار میزنگم و هر روز صبح پیام میدم. اخلاقمم خداییش خوبه. البته ما ۶ماه از رابطمون میگذره و راحت‌تر هستیم با هم و لِم همدیگه دستمون اومدن. اگر تازه رل زدی نگران نباش کم‌کم بیشتر باهم ارتباط میگیرید

از خانوادم جز خوبی چیزی بهش نگفتم و نمیگم اصن اهل گیر دادن بهش نیستم پیگیری نمیکنم کجاست با کیه.فقط ...

اره شکاک بازی در نیار. زیادم از خانوادت تعریف نکن. یه موقع درمورد خانوادش چیزی میگه حای اگر میدونی الکی مثلا داره از مادرش تعریف میکنه به روش نیار. به خانوادش احترام بزار ولی چاپلوسی نکن

خیییییییلی دوسش داشتم هرچی گفت گفتم چشم. من ازش سرتر بودم از نظر تحصیلی و مالی ولی برام مهم نبود و ه ...

دیروز درومدم راجب اونایی ک بهم پیشنهاد دادن و رد کردم حرف زدم باهاش و خندیدیم. اونم ی جاهایی حالا راست یا دروغ غیرتی شد.

از جمله پسرعموی خودش خیلی دورم میپلکید و...

اینا رو ک گفتم بد نمیشه رابطه ؟؟؟

دیروز درومدم راجب اونایی ک بهم پیشنهاد دادن و رد کردم حرف زدم باهاش و خندیدیم. اونم ی جاهایی حالا را ...

یه بار گفتی کافیه بالاخره فهمید تو هم کیس‌های دیگه داشتی ولی دیگه درمورد این موضوع حرف نزن باهاش