2777
2789
عنوان

رفتار بازیگران هفتاد سی در اکران خیلی بد بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 39 پست
اصلا به چه درد کشور میخورن .فقط مردم گندشون کردن اینام دیگه خدارو بنده نیستن فک کردن خبریه

یه عده معلمن یه عده کشاورزن یه عده پزشکن اینا هم بازیگرن

مثل بقیه مردم

دیگه نمیدونم این علاقه به دیدارشون و عکس گرفتن باهاشون و بعضیا زار زار گریه کردن😐😐 برا چیه

مردم این رفتارارو میکنن که بعد برا همین مردم شاخ میشن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره متاسفانه مردم هم هجوم میارن، ولی در کل اگه اونجا بودید میدید با همه مردم رفتار بد داشتند حتی وق ...

اع چه عجیب من اکثرا رفتاری اقای بهرام افشاریو دیدم همچین چیزی ندیدم حتما خسته و عصبی میشن ناهید مسلمی ام خیلی شنیدم مردمیه و عکس میگیره با همه 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

والا ببخشید قصدم توهین نیس ولی اخه این بازیگرای ابکی و به درد نخور مگه کین با چه حوصله ایی می رید ببینیدشون ،هیچ کدوم نه هنر دارن نه ادم های خوبین ،بازیکری چه فرقی با شغل های دیگه داره حالا اگر بازیگرا و خواننده های قدیم مثل فردین و ایرج وبقیه بودن ارزش داشت اخه اینا 🥴😄

خیلی خوبه که نمیشناسید، منم به اینجور جاها اهمیت نمیدم ولی سینمارو دوست دارم دیدم اکرانه بازیگراش هم ...

اره والا از هفت دولت ازادم

یعنی میدونی واقعا دلم میخواد دلم میخواد پیگیر باشما ولی برا اینجور موارد وقت ندارم

تنها هنرمندی که اگ روزی بیاد ایران میرم کنسرتش سلطان صدا❤معین❤ 

هنرمند اگه مردمی نباشه مفتش هم گرونه

چون اینا صدفه سر مردم دیده میشن اگ مردم نباشن ببینن کسی بهشون کار میده

من بهشون حق میدم آخه یه عکس با یه سلبریتی چه اهمیتی داره عکسی که با نرم افزار گوشی هم میشه درستش کرد ، فرضا 2 دقیقه هم دیدی گفتی سلام و خوبی بعدش تموم میشه 

البته یه سری جوگیر میشن بغل میکنن اونا هم بدشون میاد هی یه غریبه رو بغل کنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بیشترشون همینن ولی ملت هم جنبه ندارن واقعا یه سری یه جوری اویزون میشن طرف میگه بهتر اینطوری رفتار کنم کسی نزدیک نشه.یه بار چندسال پیش عفوریان رو دیدم همچین هجوم بردن طرفش بدبخت فرار کرد

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اع چه عجیب من اکثرا رفتاری اقای بهرام افشاریو دیدم همچین چیزی ندیدم حتما خسته و عصبی میشن ناهید مسلم ...

احتمالا رفتاراشو تو پست های اینستا دیدی، منم طبق اونا همیشه فکر میکردم چقدر مهربون و مردمیه بخاطر همین رفتم اکرانش ولی واقعاااا نظرم ۱۸۰ درجه برگشت تنها کسی که مهربون بود و مردمی مهدی حسینی نیا بود واقعا دمش گرم بهرام افشاری که اینقد خودشو میگرفت و بد خلق بود...فقط وقتی میرفت رو سن چون دوربین بود خوش اخلاق نشون میداد خودشو واقعا نمیشه به پستای اینستا و فضای مجازی اعتماد کرد دیروز دوباره ی پست دیدم که اینطوری بود و واقعا شوک شدم چون ماهایی که رفتیم میدونیم چیشد

من بهشون حق میدم آخه یه عکس با یه سلبریتی چه اهمیتی داره عکسی که با نرم افزار گوشی هم میشه درستش کرد ...

دقیقا حرف اخرت براشون داستان هم میشه تو نمیدونم چی بود دختره برا نویدزاده داشت غش میکرد 🫠خیلیا همینجوری میپرن بغلشون ار علاقه😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)