2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرکاری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داره محبت شو رو درک کنی، قدر خوبی هاشو بدونی و بیشتر بهش احترام بذاری. از اینی که هست بهش بیشتر توجه کن و تشکر و قدردانی زبانی رو بیشتر کن. احتمالا از اون افرادیه که به تشکر زبانی بیشتر اهمیت میده و بهش نیاز داره. خاطر جمع بشه، لطف و توجهش رو بیشتر میکنه. بعضی بزرگ ترها این جوری هستند و با تشکر زبانی اقناع و راضی می شوند. شما هم زرنگ باش و سیاست داشته باش و این کار رو براش انجام بده. خرجی نداره ولی عوضش خیلی به نفعته. 

خدایا چه قد سخته عروسداری 🥺 هی دعوت کنی ناراحت میشن زنگ نزنی سالی یه بار ناراحت میشن سرد مارو ول کر ...

دقیقا ما یه عروس داریم ناراحت شده که منو به زور نگه میدارن برای شام 😬

اسی تو از اونایی هستی که یکی بهت خوبی میکنه دنبال دلیلشی که حتما قصد بدی داره، مشاور برو

رفتم مشاوره اتفاقا همرو تعریف کردم مشاوره گفت منت میزاره زیاد اگر برات کاری میکنه تو چشم پوشی کن و بگذر بزار منمش و کنه خیلی منم داره آخه

خوش بحالت . من باردار بودم دوره کرونا از خونسون برگشتنی تهران هشت ساعت تو راه بودیم نکرد یه لقمه غذا برامون بزاره . جراتم نمیکردیم بریم رستوران یچیز بخوریم .یادم نمیره خدا لعنتش کنه 

رفتم مشاوره اتفاقا همرو تعریف کردم مشاوره گفت منت میزاره زیاد اگر برات کاری میکنه تو چشم پوشی کن و ب ...

دلش میخواد تو هم محبت کنی ولی منفعلی میخوره تو ذوقش، لبخند بزن و اگه میتونی بهش محبت کن ولی زیاد قاطی نشو روش باز شه ، بعضیا هم با محبت میان جلو که بعد دعوا راه بندازن، متبن باش ، زیاد صحبت نکن، لبخند بزن ولی قاطی نشو ، بیکار هم نشن تو خونه برو کلاس ، بذار بدونه بیکار نیستی 

دقیقا ما یه عروس داریم ناراحت شده که منو به زور نگه میدارن برای شام 😬

محبت زورکی هم خوب نیست شما فکر میکنی که محبت کردی ولی شاید عروستون اون شب کار داشته یا مشکلی بوده نمیتونسته بگه

یه بار من و بردن جایی انقدر سرد بود منم پریود شدم نمیتونستم دووم بیارم به همسرم گفتم بریم خونه سختمه انقدر خانواده شوهرم بهشون بر خورد و ناراحت شدن گفتم آخه روز اول پریودم نمیتونم بمونم سرده نمیشه بشینم ولی درکم نکردن و حسابی دعوا کردن

دلش میخواد تو هم محبت کنی ولی منفعلی میخوره تو ذوقش، لبخند بزن و اگه میتونی بهش محبت کن ولی زیاد قاط ...

خیلی دوست داره خودمونی بشیم ولی من دوست ندارم بابت اینکه هربار دعوامون شد با اینکه میدونست مقصر پسرش پشت پسرش و گرفت و دعوامون بالاتر گرفت بعد که شوهرم سرد شد و فهمید که عه مادرش هیزم میریخت تو آتش باز خوبه شوهرم مشاوره رفت

خیلی دوست داره خودمونی بشیم ولی من دوست ندارم بابت اینکه هربار دعوامون شد با اینکه میدونست مقصر پسرش ...

باهاش خوب باش ولی راحت نشو بذار حریما حفظ بشه زیاد قاطی نشو، حتما سر خودتو شلوغ کن بیکار نباش که هی بگه بیا بریم فلان جا ، هر وقت رفتی پیشش با شوهرت برو 

زیاد هم شل و ول نباش که بتونن هر جور دلش بخواد برخورد کنه، جذبه خودتو داشته باش، معلومه ساکت میشینی یه گوشه ، یه بافتنی بردار رفتی بیرون بشین بافتنی بباف ببینه بیکار نیستی، قلاب بافی کن ، خط بنویس نقاشی کن  هر چی که خودت میدونی خلاصه پیشش مشغول باش زیاد هم چشم تو چشم نشو