2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرکاری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 33 پست
زیاد هم شل و ول نباش که بتونن هر جور دلش بخواد برخورد کنه، جذبه خودتو داشته باش، معلومه ساکت میشینی ...

من کل خانوادم شهر دیگه زندگی میکنن جایی ندارم برم براهمین میدونه همیشه خونم یه بارم رفتم خونه دوستم اومد جلو در دید باز نکردم در و زنگ گفت میدونم خونه ای در و باز کن گفتم آیفونمون تصویریه مگه من ببینم تویی در و باز نکنم من خونه دوستمم گفت مگه اینجا کسی هم داری بری دروغگو در و باز کن میگم

من کل خانوادم شهر دیگه زندگی میکنن جایی ندارم برم براهمین میدونه همیشه خونم یه بارم رفتم خونه دوستم ...

گفت میرم یه ساعته دیگه میام باز کن در و منم بلندشدم اومدم خونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داره محبت شو رو درک کنی، قدر خوبی هاشو بدونی و بیشتر بهش احترام بذاری. از اینی که هست بهش بیشتر ...

من زبون چرب و گرم ندارم اصلا قربون صدقه و آشمال باشم میخواد هرکاری میکنه براش چرب زبونی کنم دورش بچرخم آشمالی کنم لیسش بزنم خب اینطوری نیستم چکار کنم عوضش بهوشون بی احترامی نکردم اخه نیازی ندارم غذای پر میگو بخورم بخوام دم تکون بدم براش

محبت زورکی هم خوب نیست شما فکر میکنی که محبت کردی ولی شاید عروستون اون شب کار داشته یا مشکلی بوده نم ...

والا نمیموندن ناراحت نمیشدیم موندن و بعد دعوا راه انداختن .خلاصه عروسای الان هر کاری کنی حرفه