2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم اقاااااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 68 پست
نه بابا در این حدانسان خودش بهتر از همه میدونه کجای دنیا قرار گرفته و کجای کارش اشتباسمنظورم چت یا ت ...

به نظرت شوهرش راضی بود با مرد اجنبی حرفی بزنه شماها چتونه

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
واقعا چ‌ادمایه‌مزخرفی‌دیده میشن‌درسته شما تو قلب من نیستین ک درک کنین چیزی ک‌نمشتمو فقط میبینین‌و‌قض ...

روانت رو بهم نریز با حرفاشون

اونی که خیلی ادعای مقدس بودن داره، از همه بدتره تو خلوت خودش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانت رو بهم نریز با حرفاشوناونی که خیلی ادعای مقدس بودن داره، از همه بدتره تو خلوت خودش

بخدا خودشون گ.ه ترن خدا میدونه چ کارا ک نکردن و ب چ چیزایی فکر نکردن و فکراشون‌چقدر خرابه مشخصه ازشون

بخدا خودشون گ.ه ترن خدا میدونه چ کارا ک نکردن و ب چ چیزایی فکر نکردن و فکراشون‌چقدر خرابه مشخصه ازشو ...

برو هر گوهی میخوای به زندگیت بزن من هیچ وقت اینقدر به کسی توهین نکردم بعضی ها وقت میزارن جواب میدن بی کار نیستن واقعا قصد خیر دارن 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
بخدا خودشون گ.ه ترن خدا میدونه چ کارا ک نکردن و ب چ چیزایی فکر نکردن و فکراشون‌چقدر خرابه مشخصه ازشو ...

یه کنجکاوی و شیطنت کوچولو که سریع هم متوجه اشتباه بودنش شدی و خیلی سریع تمومش کردی رو ربط دادن به خیانت و هرزگی! 

من مطمئنم ذاتت از خیلیا پاک تره اینجا تو این تاپیک

درسته من هیچ وقت خیانت کردم فقط این اشتباهو کردم الان

اگه با خبر شی دیشب نامزدت این اشتباهو کرده چه حسی داره؟؟؟  همون اشتباهاتی رو انجام بده که اگه همسرت انجام داد حس کنی ی اشتباه کوچیک بوده و با ی ببخشید بتونی ببخشی و از ذهنت پاک کنی  و یک عمر هر لحظه تو ذهنت نگران تکرارش نباشی    این کار یا برای همه ی اشتباه کوچیکه  یا خیانت   واحتمال تکرار مجدد و نگرانی همیشگی همسر  

یه کنجکاوی و شیطنت کوچولو که سریع هم متوجه اشتباه بودنش شدی و خیلی سریع تمومش کردی رو ربط دادن به خی ...

خودت خوبی و این فکرو میکنی❤️اینا ک چیزی نمیدونن از زندگی ماها😊 بذار هرچی میخان بگن

یجوری تعریف میکنی انگار من فکرم و شبو روزم این‌چیزاست من تو‌کل این چند سالی ک باهاشم همین ی اشتباه ا ...

شما فکر کن کارت درسته بعنوان کسیکه چند سال متاهله و خودشم مشاور حقوقی هست گفتم بعدم من حرف بی منطقی نزدم مسلما برا نامزدت بودبد برخورد میکردی چیزی که برا خودت میخوای برا دیگرانم بخواه 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یه کنجکاوی و شیطنت کوچولو که سریع هم متوجه اشتباه بودنش شدی و خیلی سریع تمومش کردی رو ربط دادن به خی ...

بنظرم این حرفت برمیگرده ب ذات خودت اینجا ادم هایی با فرهنگ های مختلفی هست اگرم چیزی گفتن خاستن راهننایش کنن غیر این بود تایپک نمیزد

خودت خوبی و این فکرو میکنی❤️اینا ک چیزی نمیدونن از زندگی ماها😊 بذار هرچی میخان بگن

حرف اون کاربرو نباید اهمیت داد بهت گفت شیطنت کوچولو بعضی اوقات اصلا حواسمون نیست و میبینیم گیر افتادیم

ببین چه شیطنت هایی توزندگی کرده ک صحبت کردن بای مرد غریبه رو شیطنت کوچیک میدونه

بنظرم این حرفت برمیگرده ب ذات خودت اینجا ادم هایی با فرهنگ های مختلفی هست اگرم چیزی گفتن خاستن راهنن ...

راهنمایی هارو درک میکنم و میفهمم خودم ک چی شده و چی نشده چشمام بازه عقل دارم میفهمم چی اشتباهه چی درست

ایشون هم گفتن ک خوبه ک پی بردی ب اشتباه و تکرار نمن تشویق نکرد منو

یسریا میان ی حرفایی میزنن ک حالت قشنگ از خودت بهم میخوره اینا تو زندگیشون بنظر من به عقده و‌کمبودی دارن ک ابنجوری رفتار میکنن

بعضیا فاز دشمن بودن میگیرن انگار

حرف اون کاربرو نباید اهمیت داد بهت گفت شیطنت کوچولو بعضی اوقات اصلا حواسمون نیست و میبینیم گیر افتاد ...

همچین چیزی نیست یاد بگیر انگ نزن به مردمی ک نمیشناسی و قضاوت هم نکن 

مثلا تم از اتفاقات زندگیه من اصلا خبر نداری منم از زندگی تو خبر ندارم تو فرشته نیستی خداهم نیستی که میای قصاوت میکنی ادمارو