2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم اقاااااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 68 پست
راهنمایی هارو درک میکنم و میفهمم خودم ک چی شده و چی نشده چشمام بازه عقل دارم میفهمم چی اشتباهه چی در ...

ن دیگ گفت اشتیاه کوچیک من اصلا ادم مذهبی نیستم ولی ی ادم هایی مثل شیطون میمونن دوسدارن اشتباهاتو کوچیک جلوه بدن

حالا هم چیزی نشده همین ک متوجه شدی و تکرارش نمیکنی کافیه

بنظرم این حرفت برمیگرده ب ذات خودت اینجا ادم هایی با فرهنگ های مختلفی هست اگرم چیزی گفتن خاستن راهنن ...

شما حواست هست که این کاربر چی گفت؟!

گفت عذاب وجدان گرفتم! میدونی عذاب وجدان چیه؟

کلمه عذاب میدونی یعنی چی اصلا؟ یعنی شدیدا اذیت شده که چرا همچین کاری کرده. یعنی ذاتش انقدری خوب هست که سریعا بهش آلارم داده

یعنی از امتحانی که پیش روش بوده(طرف تقریبا همشهری بوده و خوشتیپ و پولدار و خوش سر و زبون)، سربلند بیرون اومده و سریعا بلاکش کرده

همه آدما در معرض امتحان و آزمایش قرار میگیرن و به نظر من ایشون سربلند بیرون اومده و خودش درس لازم رو گرفته و دیگه احتیاجی به سرزنش شدن نداره 

خوبه شماها خدا نشدیدن واقعا!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچین چیزی نیست یاد بگیر انگ نزن به مردمی ک نمیشناسی و قضاوت هم نکن مثلا تم از اتفاقات زندگیه من اصل ...

ب کاربرا حق میدم رفتارشونو و طرز برخوردشون رو باهات جدااز اینکه اخلاق نداری متاسفانه عقل هم نداری

فرق کسی ک داره بهت خوبی میکنه باکسی ک اشتباهتو کوچیک جلوه میده نمیفهمی پس منتظر اشتباهات بزرگترت باش

حرف اون کاربرو نباید اهمیت داد بهت گفت شیطنت کوچولو بعضی اوقات اصلا حواسمون نیست و میبینیم گیر افتاد ...

بنظر من حرف شماهارو نبابد اهمیت داد چون ی مشت حرفایی ک بهتون زده شده و کلیشست رو دارید بازگو میکنید من اگه فکر میکردم کارم درسته نمیومدم اینجا بگم و واقعا اشتباه هم کردم ک اومدم اینجا گفتم 

من اصلا عذاب وجدان انجنانی نداشتم چون خودمو میشناسم که اصلا اهل این‌چی ا نبودمو نیستم 

بااین تاپیکی ک زدم اصلا بدتر شدم این چ ملتیه چ مردمیه از هم عقده دارن باهم دشمنن فقط میخان همو بده کنن بس کنین دیگه نی نی سایتم تبدیل کردین ک به تو بدی تو داغونی تو خیانت کاری فلان نکن فلان نبودی نمیکردی

انقد راحت ب خودتون جرات دارید میدید مردمو قضاوت کنین ب چ جراتی و به چ حقی اخه

تا اینجا آمدی، اشتباه کردی 

قطعش کن، نه خانی آمده و نه خانی رفته

تکرارش نکن و نذار برات عادی باشه

وقتی با کسی قرار ازدواج گذاشتی، همه جوره باهاش باش

دوست داری اون هم از این کارها بکنه؟؟!!

بابا مگه بیکارید برای خودتون داستان درست میکنید. اصلا جایی که جنس مخالف هست نرو مگر دانشگاه و محیط‌کار. چرا تو مجازی باید تو جمعی باشی که پسر هستی؟ نامزد داری یه موقع یکی از پسرا پیام بده دردسر میشه برات

ب کاربرا حق میدم رفتارشونو و طرز برخوردشون رو باهات جدااز اینکه اخلاق نداری متاسفانه عقل هم نداریفرق ...

شما هم قدرت تجزیه تحلیل کردن نداری

مثل یه طوطی سخنگو یا یه دستگاه ضبط صدا هستی! هر اون چیزی که بهت دیکته شده رو بدون توجه به شرایط، مثل طوطی تکرار میکنی! 

حتی اگه از حرفات نیت خوبی هم داشته باشی، با این گارد گرفتن و جبهه گیری نسبت به همنوعانت، باعث میشی طرف از خودت و امثال خودت و حرفات بدش بیاد و تاثیرپذیریش نسبت به حرفات عملا صفر بشه!

هیچی بلد نیستین هیچی

فقط لب و دهنین