2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم اقاااااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 68 پست

خیانت یعنی کاری کنی که بدونی همسرت دوست نداره…تو داری برای ما توضیح میدی و فکر میکنی کارت درسته ولی درهرصورت به همسرت خیانت شده..خیانت جنسی داریم خیانت کلامی داریم خیانت عاطفی داریم

دیگه تکرارش نکن

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
خیانت یعنی کاری کنی که بدونی همسرت دوست نداره…تو داری برای ما توضیح میدی و فکر میکنی کارت درسته ولی ...

توضیح کامل

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگران چه فاز مادر مقدس بودن گرفتن!!!

چه خبرتونه؟!

یکی میگه فکرش هم خیانت محضه

یکی میگه خیانت کردی با اینکار

یه جوری حرف میزنین انگار ذهن آدم به سادگی اب خوردن قابل کنترل کردنه! 

استارتر خیلی خوب تونستی خودتو کنترل کنی

همین که از کارت عذاب وجدان گرفتی و خیلی سریع قطعش کردی رابطه رو، نشون میده چقدر متعهد هستی و ذات پاکی داری

ادمی که از اشتباهش اینجوری عذاب وجدان میگیره، مطمئنا دیگه تکرار نخواهد کرد

فداتشم عزیزدلم

نمی‌خوام سرزنش کنم ولی هنوز به جایی نرسیده که خیانت کنی 

الان تو اوج نامزدی و دوست داشتن و عشق و عاشقی هستید باید هیچ احد الناسی جز اون تو چشمت نیاد 

این مدل پسر خفن ها هم خیلی شخصیت بیخود و سطحی دارن 

تار موی نامزدت هم نمیشه ک انتخابت کرده برای یه عمر زندگی 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
دیگران چه فاز مادر مقدس بودن گرفتن!!!چه خبرتونه؟!یکی میگه فکرش هم خیانت محضهیکی میگه خیانت کردی با ا ...

قوربونت برم عزیزم مرسی ک درک کردی و فهمیدی حرفمو❤️

حالا اگه یه مرد بود نی نی سایتیا میگفتن دعوا کن ده تا خونه رو به اسمت بکن ولش کن برو خونه بابات باهاش حرف نزن دقیققا عین همین تاپیکو دیدم که،طرف چت کرده با یه خانم توی فضای مجازی انقدر خانم رو تحریک کردن که از خونه رفته و جدا شد .... دوست عزیز اگه میخوای بدونی کارت چقدر بد بوده به این فکر کن اگه شوهرت اینجوری میکرد چکار مبکردی بجا اینکه از استایل ماشین خفنش صحبت کنه  از اندام خانم اینجوری تعریف میکرد؟ من جات باشم کلا ازدواجو کنسل میکنم من بدترین حسارو تجربه کردم با همسرم ولی حتی یک ثانیه حتیییی کوچکترین چیزی باعث نشد به ذهنمم بیاد سرگرم کنم خودمو بااین چیزا،

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
در همین حدم خیانته محضهحتی ب کسی فکر کنی هم خیانته والا بلا

عزیزم ی سوال ..همسرم ماموریت..دیشب یکی تلفنی زنگ زد کار داشت و نیم ساعتی  حرف زد و گفتم همسرم ماموریت و میشه تنهام و ...حس  عذاب وجدان گرفتم. به نظرتان درد ل کردن هم خیانت و؟

حالا اگه یه مرد بود نی نی سایتیا میگفتن دعوا کن ده تا خونه رو به اسمت بکن ولش کن برو خونه بابات باها ...

یجوری تعریف میکنی انگار من فکرم و شبو روزم این‌چیزاست من تو‌کل این چند سالی ک باهاشم همین ی اشتباه ازم سر زد

عزیزم ی سوال ..همسرم ماموریت..دیشب یکی تلفنی زنگ زد کار داشت و نیم ساعتی حرف زد و گفتم همسرم ماموری ...

نه بابا در این حد

انسان خودش بهتر از همه میدونه کجای دنیا قرار گرفته و کجای کارش اشتباس

منظورم چت یا تلفن که حرف های غیر عرف داخلش باشه حتی اگه رابطه ای نباشه خیانته دیگه 

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
عزیزم ی سوال ..همسرم ماموریت..دیشب یکی تلفنی زنگ زد کار داشت و نیم ساعتی حرف زد و گفتم همسرم ماموری ...

خودش آخر  خیانت بود دیگه 

برعکسش فکر کنید اگر شوهرتون این کارو میکرد در نظر شما چی بود 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤