2777
2789
الان یا بی ادبی میکنه یا میگه اکانت دیگه اون کاربر هستینبه قول خودش بخاطر فشار روحی که روش هست اینجو ...

اخه اگه بحث مجازی نبود به قول نوید محمد زاده تو وجودش رو داشتی اینطور بی احترامی کنی و جوابی نشنوی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اگه بحث مجازی نبود به قول نوید محمد زاده تو وجودش رو داشتی اینطور بی احترامی کنی و جوابی نشنوی؟

فعلا که شما داری بی ادبی میکنی

دیالوگ فیلم گفتن هم واسه رده سنی 10، 15 ساله که ذوق تقلید دارن

فشار روحیتون را سر بقیه خالی کنین، چیزی ازش کم نمیشه

هنوزم به تو میگم گوسفند چرا ننوشتی چی گفتی که بهت گفتم گوسفند گرچه گوسفند حیوان بهشتی حیفه به تو نسب ...

الان کله پاچش

۱۵۰۰می ارزه ها

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
یک نفر توضیح بدهد لطفااااااابا تشکر

کل حرفمون این بود 

من تایپیک زدم که آقا یعنی چه مستاجر حق نداره حتی یدونه میخ بزنه کاربر جوجه گوگولی بهم گفت عقده ای خونه نداری میسوزی منم بهش گفتم گوسفند 🤣❤️

❤️❤️عزیزم خدا خودش شاهده که من منظورم اصلا این نبود که مستاجر باید خونه رو خراب کنه منظورم این بود ی ...

ببین آدما فقط چیزی که به نفع خودشون باشه رو قبول دارن و روش تعصب دارن 😅

دروغ چرا الان من خودم هم در جایگاه مستاجر هستم هم صاحبخونه ...

به خاطر همین وقتی به این فکر میکنم که مستاجرم میگم راست میگه خب باید حق داشته باشه مستاجر ...

ولی وقتی یاد خونه مون که اجاره دادیم میوفتم میگم نه خونه خراب میشه کلا اگه هر مستاجری بیاد حتی یه میخ بزنه دیگه چیزی باقی نمی مونه 😥🥲😅🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
ببین آدما فقط چیزی که به نفع خودشون باشه رو قبول دارن و روش تعصب دارن 😅دروغ چرا الان من خودم هم در ...

اره اره حرف شما هم درست ولی خب ببینید مثلا یکی مثل من که چند سال نشسته تو یه خونه یه میخ زیادی؟