2777
2789

من فهمیدم منظور تو چیه از تاپیک اون خانم تو گفتی دیگه یعنی حتی ی میخ بزنم خب پس چرا اجاره و رهن میدیم؟ نگفتی چون اجاره میدیم باید خونه طرف خراب کنیم لحن اون تانم ک ب همه مستاجرا توهین کرد  خیلی بد بود اون صاحب خونه هم ب پول احتیاج داره وگرن اجاره نمیداد پس اون خانم هی مالشو ب رخ نکشه 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توخوبی دقیقا قبل نظرت تشکر کرد و فحشی هم نبود بیا این مدال. خانم مثلا باکلاس برای تو

❤️❤️عزیزم خدا خودش شاهده که من منظورم اصلا این نبود که مستاجر باید خونه رو خراب کنه منظورم این بود یعنی به میخ هم نباید زد یه ساعت وصل کرد همین اعصابمم خورد بود 🥲

میدونم بعضیا بیشعور و سمی هستن وضعیت روحی طرفو که تو چه شرایطیه درک‌نمیکننبزار ببینیم مالشونو با خود ...

اون اگر خیلی پولدار بود خونه اجاره نمیداد ک اجاره بگیره 

خیلی از صاحب خونه هام عقده این همشون ن ولی خیلی دیدم عقده ای بودن 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فهمیدم منظور تو چیه از تاپیک اون خانم تو گفتی دیگه یعنی حتی ی میخ بزنم خب پس چرا اجاره و رهن میدی ...

اصلا برام مهم نیست شاید تو حالت عادی اصلا حرفشو جواب نمیدادم اما الان تو فشار روانی بدی ام و به شدت حالم خرابه 🥲❤️عذر میخوام از همتون 

خانوم جوجه با اکانت دیگر 🤣

دقیقا درسته کلا نی نی سایت اکانتهای دیگه شما و اون خانم هستن چون یا موافقتون هستن یا مخالف

ولی اینو مطمئنم با هر لحنی اینجا حرف میزنین، همون چیزی هست که توی خانواده باهاتون صحبت میکنن

اگه فحش میدین چون با همین الفاظ و فحشها صدا زده شدین

دقیقا درسته کلا نی نی سایت اکانتهای دیگه شما و اون خانم هستن چون یا موافقتون هستن یا مخالفولی اینو م ...

من که میدونم خودتی عمیقند بی کار و بی عار 

حق داری به گوسفند بیچاره توهین شد 

توخوبی دقیقا قبل نظرت تشکر کرد و فحشی هم نبود بیا این مدال. خانم مثلا باکلاس برای تو

من توی چند تاپیک ایشون و تاپیک کاربر دیگه که ایشون هم بودن بودم و کامنتاشونو دیدم که این نظرو نوشتم

چیزی نمیدونی نپر وسط😂