2777
2789
کل حرفمون این بود من تایپیک زدم که آقا یعنی چه مستاجر حق نداره حتی یدونه میخ بزنه کاربر جوجه گوگولی ...

رفتم خوندم 

هردونفرتون ازهم ناراحت نباشید 

طوری نیست 

ازسر عصبانیت ادم یچیزی میگه فقط بخاطر اینکه عقیده شو به کرسی بشونه

ولی اگه عادت کنیم منعطف باشیم و با همه نظرات کنار بیاییم ارامشمون رو از دست نمیدیم 🙏🏻🌸 

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم جوجه گوگولی نازم من ازت عذر میخوام🥲از گوسفندم عذر میخوام 🌝میشه تموم کنی؟

تویی که تموم نمیکنی

من در جواب کاربر صدفیان گفتم ادب نداری صدفیان جواب نداد چو جواب دادی نتیجه اینکه صدفیان خودتی😂

اره اره حرف شما هم درست ولی خب ببینید مثلا یکی مثل من که چند سال نشسته تو یه خونه یه میخ زیادی؟

خب بخوام از جایگاه مستاجریم بگم نه واقعا بیشتر از اینا حقشه ولی خب از جایگاه صاحبخونه ای نگاه کنم چون مستاجرمون همه جوره باهاش راه اومدیم و خیلی دیگه روش زیاد شده و نصف ارزش خونه هم اجاره نمیده میگم یکم زورم میاد...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یعنی تو خونه مستاجری نباید یه میخ زد به دیوار و یه ساعت وصل کرد روش

حالا با سوراخ سوراخ کردن دیوار موافق نیستم

ولی خوب یه سری چیزا لازمه که به دیوار زده بشع

نمیشه که 

والاا

خانه شماره 12 میدان گریمولد
خیلی بی نهایت نفهمه منه بدبخت انقد به فکرم که سه روزه دارم خونه میسابم جوری تمیز کردم برق میزنهمن ح ...

عزیزم ناراحت نباش اگه میخوای بیا خصوصی باهات صحبت کنم

یک صلوات برام میفرستید❤️