2777
2789
عنوان

از من چه وایبی میگیرید🥰💙

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 221 پست
من کلا رشته ام رفتارشناسی همراه با شخصیت شناسی هستش از لحن کلام ها از مدل تایپ از ایموجی گذاشتن ها و ...

خواهش میکنم این چه حرفیه، سلام😅

چقدر عالی

منم عاشق روانشناسی با تکنیک هاشم ولی هنوز به اگاهی شما نرسیدم😅

واقعا ایول دارین🫠

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم این چه حرفیه، سلام😅چقدر عالیمنم عاشق روانشناسی با تکنیک هاشم ولی هنوز به اگاهی شما نرسی ...

خواهش میکنم 

مثلا کلمه ایول نشون دهنده استقلال و حس خودسرپرست بودن را داره 

حس تنهایی جنگیدن جلوی مشکلات ودهها وایب دیگه

هنوز دیر نشده 

علاقه هشتاد درصد راه را هموارمیکنه

ببین الان شما وقتی متن هارو جپا میکنی و تایپ میکنی و از حرف اضافه خدااا استفاده میکنی یعنی احساست زی ...

کاملا حق👌🏻

درود به شما🌱

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خواهش میکنم مثلا کلمه ایول نشون دهنده استقلال و حس خودسرپرست بودن را داره حس تنهایی جنگیدن جلوی مشکل ...

چقدر جالب😮

واقعا استادی خیلی بهتون میاد

کلا سوپرایز شدم فکرنمیکردم کسی پیدا شه انقدر دقیق توصیفم کنه:) 

وایی گلبم تو رک هستی؟ درست گفت🥹

اره عزیزم و جوری درست گفت همه چیو راجع بهم که هنوزم هنگم😅

گفت ادم رکیم ولی بی احترامی نمیکنم مگر در مواقع نادر که اعصابم خورد باشه و فلان و دقیقا همینجوریم

چقدر جالب😮واقعا استادی خیلی بهتون میادکلا سوپرایز شدم فکرنمیکردم کسی پیدا شه انقدر دقیق توصیفم کنه: ...

میتونستم بازم بگم از ایرادات 

از خوبیات 

از هیجاناتت

از غمات 

و از هرچی که خوشحالت میکنه زیاد

اره عزیزم و جوری درست گفت همه چیو راجع بهم که هنوزم هنگم😅گفت ادم رکیم ولی بی احترامی نمیکنم مگر در ...

🥲❤پ توییی ک رکی ب قیافه من نظر واقعیتو دادی باید دیه اعتماد بنفس بگیرم گلب

میتونستم بازم بگم از ایرادات از خوبیات از هیجاناتتاز غمات و از هرچی که خوشحالت میکنه زیاد

اگه وقتتون گرفته نمیشه واقعا خوشحال میشم بگید

حتی از مورد اولم ناراحت نمیشم

خیلی به اینجور بحث ها علاقه مندم

یا ابلفضل چجوری انقد دقبق بله بله بگید

ببینید 

شما خودت با خودت نمیدونی چند چندی 

یعنی اینکه حرف ونظرخودت ملاک نیست همش دوست داری بهت بفهمونند که چی قشنگه چی زشته 

نبوووووود اعتماد به نفس رنجت میده 

با اینکه خوش تیپی ولی فکرمیکنی لباسه بهت نمیاد 

از بعضی چیزای رومخی هم فراری هستی 

با خودت میگی خدااا فلسفه اش چیه چرا اینا اینجورند ؟؟!!!