2777
2789
عنوان

بعضی مستاجر های عقده ایی

702 بازدید | 44 پست

قرار نیس ک چون خونه دار نشدید پول اجاره میدید گند بزنید به خونه ی مالک بگید چون رهن میگیره باید خرابش کنم .

قرار نیس چون ماشین مدل بالا نتونستید بخرید ،خط و خش بندازید رو ماشینای بقیه

خدا رزق کسی رو نمیگیره بده ب بنده ی دیگه اش ،سفره روزی خدا بزرگه 

یه کاربر عقده ایی ام تاپیک زده میگ چون رهن و اجاره میگیرن ما باید کلی میخ بزنیم به دیوار بعدا بره گچ بزنه درست کنه بعدم میگ شماها گوسفند هستید،شعور داشته باشید ،چی یادتون دادن اخه؟تو جوب بزرگ شدید؟ 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مستاجری مادر من داشت هنوز که هنوزه یادم نمیره خونه رو ترکوند و تحویل داد ولی انقدر به بهانه های مختلف اذیتمون کرده بود که روزی که خونه رو تحویل گرفتیم هیچی بهش نگفتیم فقط میخواستیم شرش کم بشه بره. 

ترکوندن خونه یه بخش کوچیک از کاریه میکنند.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
یه عده همین جوری هستن ک همیشه دستشون از دنیا عقبهما مستاجر نیستیم خونه ماخودمون نیست یه میخ توخونشون ...

منطق این کاربر بیشعور رو ببین چون خودش خونه نداره

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خراب کنن

روزی که میخوان تخلیه کنن وقتی که صاحبخونه به عنوان خسارت پول رهن رو کم کرد حالشون جا میاد 

انگار امانت داری حالی شون نیست

ما جایی رفتیم مستاجری تا خونه مون آماده بشه

قبلش این خونه به مدت 7 سال دست 4 تا خانوم بود

چنان گندی زده بودن به این خونه که بیا و ببین

تو حمام کپک زنده بود 

نمیدونم چرا سرطان نگرفته بودن

واقعا من گریه می کردم و تمیز می کردم که مجبور بودم گندای 7 ساله ی 4 تا زن شلخته و کثیف رو تمیز کنم

اینا حق الناسه

من که حلال نمی کنم

قبل اجاره دادن همه موارد در قرار داد نوشته بشه ...

مستاجر های پدر من حتی لامپ هایی که پدرم خریده بودند رو باز کردند بردند ...بعضی ها خدا از ذاتشون خبر داره که چیزی نمیده بهشون ...

بابام میگم خسارت بگیر میگه بزرگترین ضربه رو به خودشون زدند که دزدی کردند حساب کتاب ما باشه واسه قیامت

❤❤❤
یکم بخودت مسلط باش، چیزی نشده که اینقدر بهم میریزی

شات پیام هاشو گزاشتم طرز حرف زدنش رو ببین