2777
2789
عنوان

فوبیای بیماری دارم یکساله وخیم تر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سالونیمه عزیزمیه سری رفتم دکتر الکی منو ترسوند از اون وقت تاحالا اینجوری شدم

پس هنوز اون مسئله برات هضم نشده ک انقدر درگیرشی. 

من این حسه اینکه زودمیمیرم باهامه البته مال الان نیست از بچگی این حس باهام بوده ولی اینطور نیست که دائمی بهش فک کنم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
دوتاش

مگه اونایی که مریض شدن چی شد زندگیشونو کردن .ودرمان .شما هم پیشواز میری الکی ؟ به جای این فکر ها چهار تافکر خوب کن تاچهار تاچیز خوب بیاد سمتت .ذهنتو کنترل کن وگرنه ذهنت تورو کنترل میکنه 

لایک نکنید .توروخدا 
منم مثل توام از وقتی فهمیدم اگه زمان مرگم باشه میمیرم و استرس کشیدن چیزی رو حل نمیکنه بهتر شدم

بیین برات ی مثال میزنم تا متوجه شی به سری سریال هست که موضوعش اینه نمیشه از مرگ فرار کرد بیین اگه تو دنیا استرس داشته باشی هیچ فرقی نمیکنه زمان مرگ فرا برسه اتفاق میفته من خیلی اوضاعم وخیم بود الان کمی بهتر شدم 

🫤😐😐😐تو ترجیح میدی یعنی ماهم باید ترجیح بدیم؟

عزیزم من گفتم باید اینجوری فکر کنید؟😊 گفتم چرا اینجوری فکر نمیکنی، این یه راه حل بود، خود شماهم راه حل دادی من گفتم چقدر بی ربطه یا گیر دادم؟ هرکسی یه جور این مشکلو حل کرده برای خودش❤️

گفتم من ترجیح میدم وقتی دارم از کسی دفاع میکنم تا بهش آسیبی نرسه شجاعانه بمیرم، این کمک میکنه به بیماری های مختلف فکر نکنم😊 شما هم راه حل خودتو داری دست خودته

میگم خدایی نکرده حالا یکی از این بیماریارو گرفتی!بعدش چی؟آخرش همه امون میمیریم یکی تو ۵سالگی میمیره یکی ۳۵ یکی ۵۰ یکی هم ۸۰ هیچ فرقی نمیکنه چون فقط خدا صلاح میدونه  کی از روی زمین بریم

روانپزشک دارو نداده؟ منم خیلی حساسم ینی یه جاییم درد کنه یا چیزی بشنوم سریع میگم منم اونجوری شدم منم مریض شدم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم