2777
2789

الان دوماه تقریبا از قبل زایمان و بعد زایمان خونه زندگی خودم ندیدم شوهرمم میاد اینجا!!!!! خیلی دلم تنگ شده برای خونه خودمون دو نفره هامون!!!!! 

خب اینجا مثل خونه خودمون نیست!!!!!!!! 

بچم یکم مریض چون تازه از NICU اومده!!!!!!هم خودم هم شوهرم میترسیم ببریم خونه تنها نتونیم!!!!!! چون خیلی مراقبت میخواد!!!!! 😢

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 20 روز

ولی همسایمون بعد زایمانش الان 1سال و نیمه ک اویزون ننه باباشه😂😂

ینی فک نکنم قصد رفتن داشته باشه، طدری ک مامانش ب همه در و همسایه ها گفته دخترم دیگ با ما زندگی میکنه، بعضیام میگن، شاید جداشده ک دیگ نمیره خونه خودش خداعالمه

ولی گناه دارن پدر و مادر، نباید بیش از حد و بدون دلیل مزاحمشون شد

هرچیزی حد و اندازه ای داره

بچه اولم یکماه خونه مامانم بودم. بچه دوم  از بیمارستان رفتم  خونه خودم. منم بچه هام خیلی ریز بودن دو کیلویی بودن ولی واسه بچه اول خیلی ترس داشتم  واسه بچه دوم واقعا فرق داشت دیگه ترس نداشتم البته دو سه روز مادرم میومد سرمیزد ولی چون پسرم مدرسه می‌رفت منم تو خونه خودم راحت تر بودم

من 20 روزولی همسایمون بعد زایمانش الان 1سال و نیمه ک اویزون ننه باباشه😂😂ینی فک نکنم قصد رفتن داشته ...

اینها نمیزارن برم سر خونه زندگیم من از خدام!!!!!!! 

من سر بچه اولم مامانم خونمون بود تا ۱۳ روزگی موقع برگشت منم باهاش رفتم تا چهل بچه تقریبا اونجا بودم و بعد اومدم سر این بچه هم انشاالله همین کاررو میکنم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اجیم بچه اولش، از اول باردتریش پیش کت بود تا ۳ چهار ماهگی بچش، برا دومی فقط بارداریش.

منم دوست دارم برم سر زندگیم بالاخره هیچ جا خونه خود آذم نمیشه اینجا خب حرف ها و زندگی خصوصی نداریم!!!!!!