2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 102 پست
اولا روز اول چشم داشتی دیدی خانوادش شما رو نمیخوان حتی بهت بها ندادن بیان خاستگاری ولی قطعا مورد بهت ...

بدتر اینکه تو عقد انتظار پول تو جیبی داره

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستن‌منونخواستن😔

دیگه از این حرفا گذشته

چه هنری بلدی؟ می‌تونی از هنرت پول دربیاری

من همیشه به بچه هام میگم کسی که هنری داشته باشه هیچ وقت گرسنه نمیمونه

با اینکه دخترم تیزهوشان میره و رشته ی خوبی می‌خونه بهش قالیبافی یاد دادم

پسرمم از 14 سالگی کنار درس خوندن فرستادمش آشپزی حرفه ای یاد گرفت

هر دوشون میتونن از پس خودشون بربیان

من خودم دانشگاه حقوق خوندم ولی اصلا با علایق من مطابق نیست

اما قالیبافی عشقه برام

دیگه از این حرفا گذشتهچه هنری بلدی؟ می‌تونی از هنرت پول دربیاریمن همیشه به بچه هام میگم کسی که هنری ...

حالموخراب میکنن ی عده فق بلدن حرف مفت بزنن بدون اینک خودشونوجای طرف بزارن

حق داری قهر باشی عزیزم. مسائل مالی پدرشوهر و مادر شوهر، ربطی به شما نداره... همون طور که مسائل مالی پدر زن و مادر زن به داماد مربوط نیست. 

اینکه همسرت احساس مسئولیت میکنه و دوست داره، با پول مشکلاتو حل کنه، خوبه، ولی باور من اینه که شوهر شما، که الان خودش، میخواد زیر بال و پر ، خانواده پدرشو بگیره، نباید یک نفر دیگه رو به عنوان عروس ، وارد این چرخه میکرد. یا اگر مثل مساله مرگ و زندگی ، براش حیاتی بود، تو دوران خواستگاری، به خانواده طرف مقابل باید میگفت و تاکید میکرد.... مردم که بیکار نیستن، دخترشونو اینجوری بدن به یه آقا... من اگر خواهر اون آقا بودم، از دید یه زن نگاه میکردم و بهش میگفتم اینجوری دوماد تشه. 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدابهشون میگه باباش کارنمیکنه داداششم نمیکنه الان مادربزرگش خرجشونومیده یه حقوقی ازخودش داره من فک ...

عزیزم وقتشه درست تصمیم بگیری حتی اگر قبلا نگرفتی، به نظر من مشکلات شما زیاد خواهد بود با این خانواده اما برای تصمیم بهتر از ی مشاور کمک بگیر حتی اگر قرار ب جدایی باشه بازم بزار ی نفر آگاه کمکت کنه، اینجا بیشتر بدرد دردل و دل خاله زنکی مبخوره تا گرفتن کمک واسه ی تصمیم مهم 

حق داری قهر باشی عزیزم. مسائل مالی پدرشوهر و مادر شوهر، ربطی به شما نداره... همون طور که مسائل مالی ...

مرسی عزیزم واقعااا یه عده رودرک نمیکنم گ عوض. دلداری باادم سرجنگ‌دارن انگارحق باباشونوخوردم

حالموخراب میکنن ی عده فق بلدن حرف مفت بزنن بدون اینک خودشونوجای طرف بزارن

اینجا فضای مجازیه گلم

وقتی مشکلت رو مطرح می کنی باید منتظر هر نظری باشی

بعضیا کلا مدل حرف زدن شون اینطوریه

و فکر می کنن رفتم جوابشو دادم حالش جا اومد

نباید ناراحت بشی

بشین فکرات رو بکن ببین چه کاری برای زندگیت می تونی بکنی

اگه یه محیط زنونه برای آموزش کار یا انجام دادن کار پیدا کنی احتمالا شوهرت هم راضی بشه

حق داری قهر باشی عزیزم. مسائل مالی پدرشوهر و مادر شوهر، ربطی به شما نداره... همون طور که مسائل مالی ...

بخدااااامنم تمام حرفم همینه عزیزم بایدحرفتونوطلابگیرن مرسی ازدرکت 

عزیزم وقتشه درست تصمیم بگیری حتی اگر قبلا نگرفتی، به نظر من مشکلات شما زیاد خواهد بود با این خانواده ...

چشم عزیزدلم واقعنم اینجاجزیه عده ی کم بقیه مادرکشتگی دارن باادم