2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 102 پست
من دارم براش جمع میکنن ک ماشیت بخره عروسی ک اونانمیتونن براش بگیرن لااقل ب خواسته هاش برسه وازشون ب ...

خوب میکنی.  به اسم خودت بگیر بعدها.  شوهر من دستش و حقوقش رو رو نمیکنه متاسفانه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من ۱۲ سال دارم تلاش میکنم جلوی پول دادن به خاتوادشو بگیرم ،ولی فایده ای نداره ،شاید شاید ۱۰ درصد بهت ...

ینی منم بایدبریزوبپاش کنم ک چون ب اونامیدع بگم حق منم بده 😔من اینجوری زتدگیودوس ندارم میخام باهم صادف باشیم وبراهم  تلاش کنیم ک‌بتونیم خونه وماشین بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خانواده خیلی مهمه

نمیدونم چرا بعضی از  دخترا متوجه نمیشن که خانواده همیشه در الویت آقایون هست

وازدواج بدون رضایت خانواده اشتباه ترین کاره 

وقتی پدرش سرکار نمیره و خرجش رو پسرش میده و حتی یه اتاق هم از خودش نداره جطور توقع داری از پسرشون حمایت مالی کنن؟ 

وقتی دست خودشون خالیه چطور دست پسرشونو بگیرن؟ 

وقتی خانوادش تو رو نمی‌خواستن چرا تن به این ازدواج دادی؟ 

حالا تن دادی و عقد کردی باید پای تبعاتش هم بمونی

و غر نزنی

خوب میکنی. به اسم خودت بگیر بعدها. شوهر من دستش و حقوقش رو رو نمیکنه متاسفانه

این رومیکنه وفیششم ازالان نشونم میده ازین لحاظاصادقه باهام ولی کمک کردنش اونم توشرایطی ک بخداشباسرمونوگشنه روبالشت میزاریم نمیدونم چیه

رفتید سر خونه زندگی تون؟

هنوزپول رهن خونه جورنشده ولی میام پیشش توشرایط سختیه یه اتاقه ک حمام نداره  دسشوییش مشترکع بخاری تدارع😭😭بخدامن این شرایطدبخاطراون تحمل میکنم منم ازش انتظاردارم عزیزم

عزیزم خانواده خیلی مهمهنمیدونم چرا بعضی از دخترا متوجه نمیشن که خانواده همیشه در الویت آقایون هستوا ...

حمایتشونونمیخام نمیخام بیشترازین ب زندکیش ضربه بزنن خودش پیشم درددل  میکردکه ازهمه چیش گذشت وازجوونیش براکاربراخونوادش کلی ارزوتودلشه نمیخام این دفه نان اوردوتاخونواده شه سختیش رودوش خودشه

وظیفه شرعی تازمانی ک خودت محتاج نباشی ن اینک مث من ک شب وروزسرگشنه میزارم زمین بجاش برااوناپول بفرست ...

خونه بابات بهت نون نمیدن که سر گشنه میزاری رو زمین؟؟؟

طرف رو دیدی شرایطشم میدونستی بهش بله دادی الان شکایتت واسه چیه؟

اخه ایت شرایط ازوثتی بچه بوده این پسربوده بیچاره میرفته تالارا کارمیکرده همه جورکاری ک خرج خونوادروب ...

همیشه از خدا بخواه اینقدر بهت بده که ببخشید نخواهی بگیری.میدونم شزایط سخته ولی خب شوهر تو هم گیر افتاده .من شوهرم ۴تا برادر دیگه داره وضعشون بهتر ماست اما یه ریال کمک نمیکنن فقط شوهر من .ولی خب هزار بار دیدم که جلو چشم ما مادرش دستشان بلند کرده و برامون دعا کرده.و خیلی جاها تو زندگی به برکت همین دعاها پشتمون بوده.عزیزم درهر شرایطی پشت شوهرت باش وقتی پیمان بستین که باهم باشین یعنی تو سختی و آرامش.اگه واقعا به کمک شما نیاز دارن خدا برکتشا جای دیگه میده

اولا روز اول چشم داشتی دیدی خانوادش شما رو نمیخوان حتی بهت بها ندادن بیان خاستگاری ولی قطعا مورد بهت ...

چقدر توهین کردی ب اسی

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

خونه بابات بهت نون نمیدن که سر گشنه میزاری رو زمین؟؟؟طرف رو دیدی شرایطشم میدونستی بهش بله دادی الان ...

گشنه نبودم من درکش کردم اماانتظاردارن اون ک میبینه من باهمه چی میسازم اونم باهام راه بیادن اینک هنوزبفکرخرجی وپول جیبی خونوادش باشه

همیشه از خدا بخواه اینقدر بهت بده که ببخشید نخواهی بگیری.میدونم شزایط سخته ولی خب شوهر تو هم گیر افت ...

میدونم عزیزم ولی اون وقتیع ک داراباشیم ن الان ک خودمون محتاج پولیم بخداشرایطش سخته تویه اتاق کوچیک بدون حموم زندگی میکنه حتی گازکشیم نداره

حمایتشونونمیخام نمیخام بیشترازین ب زندکیش ضربه بزنن خودش پیشم درددل میکردکه ازهمه چیش گذشت وازجوونی ...

ببین اونا عادت کردن پسرشون خرجی بده بهشون

گلم شما هم اینو می‌دونستی و باهاش ازدواج کردی

یهو نمی‌تونه حمایتش رو از اونا ببره

باید کم کم بهشون حالی کنه که باید خودشون کار کنن و به فکر درآمد باشن

اگه پدرش از کار افتاده ست که هیچی

اگرنه بلند شه و همت کنه

والا از پیرمردایی که اسکاج و دستمال میفروشن که کمتر نیست