2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 102 پست
فکر نکنم اینطوری بشهاما فکرم نکنم با دعوا بتونی جلوش رو بگیریبهرحال دلش برای اونا هم میسوزه، نمیتونه ...

اخه خودش باوام ازدواج جهازشوخرید...الان برارهن خونه ک مبخابخریم پول کم داریم ازخقوقش کلی قسط وام زنونه میده براجورشدن رهنش دارن بدبختیشومن میکشم اینارونمیبینه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا کمکشون میکنه ک کم کم هم از شما سرد میشه و بینتون اختلاف میفته اخرشم میشه طلاق داشتیم تو فامیل ا ...

اگ قراره بخاطرخونوادش زن وزندگیش بپاشه عیب نداره بپاشع 

نمیدونم اینجاچرایه عده سرجنگ دارن اومدم درددل بجاهم دردی نمک روزخم ادم میپاشن باتوتیستم عزیزم بااون ...

عزیزم نظرات متفاوته.  شاید یعده شون مثل خواهرشوهرمنن.  کمک پسر به مادر رو وظیفه میدونن.  الان دم یلداست خواهرشوهرم میگه بخرید بیارید اینجا بخوریم شوهرش یه چوب کبریتم نمیخره به خانواده اش خودشونم وضعشون از ما خیلی خیلی بهتره.  یبار گفتم کاش بابات بره سرکار گفت تو وقتش کارکرده😂

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اگه خودت را بزاری جاش میتونی درکش کنی.فکر کن واقعابرادرت به کمکت احتیاج داره.بعدشم اون بهت اعتماد کرده و اومده گفته خوبه یواشکی میکرد و نمیفهمیدی؟کاری نکن یواشکی کنه که اگه مرد یاد بگیره قائمم کاری کنه به مدور ازت فاصله میگیره و همه کاراش یواشکی میشه.اول راهی وخودت رادان چشم شوهرت و خانوادش میندازی.با زبون و محبت کاری کن که ناراحتی نشه.ماهم یه دوره ای که شرایط بدی داشتبم شوهرم کرایه خونه پدرش را می‌داد با وجودی که پسر مجردداشت که کلر میکرد و وظیفه اون بود ولی من چیزی نگفتم و اون شرایط موقت بود و خودما خراب نکردم

گه گذاری کار میکنه اونم انگاری شاخ غول میشکنه اخه بمن چه کار نکنه کم بخوره من الان افسردگی گرفتم از ...

به نظر من شما اگه شرایط بپذیری دیگه خیلی از سختی ها اسونتر میشه اخه بچه چهارساله چیزی از ایام هفته و تعطیلی و اینا نمیدونه حس میکنم و حق هم میدم ک این نبودن ها براتون سخته و خب انگاری به بچه فهموندین ک شوهرتون نیست ..راستش اگه بودم میخوابید و میگفت کل هفته کار کردم

اگ قراره بخاطرخونوادش زن وزندگیش بپاشه عیب نداره بپاشع

قطعا میپاشه گلم هر پسری مادرش رو خیلی میخواد من تو فامیلمون دیدم الکی میگن الویت زنمون هست ولی عملا الویت مادر و خانوادشونه

عزیزم نظرات متفاوته. شاید یعده شون مثل خواهرشوهرمنن. کمک پسر به مادر رو وظیفه میدونن. الان دم یلد ...

اره لابدداداش دارن وانتظاردارن داداششون کمکشون بده  اخی خدانیاره حالاخوبع ماازشون دوریم اگ نزدیک بودیم هرروزداستان داشتیم

دلم ب حال جفتمون سوخت

خدا کمکمون کنه.  منم بشنوم یکی مثل منه ناراحت میشم.  راستش  دو و دمق جمع کردن و پس انداز ندارم میدونم تو جیبش پول پس انداز شه کمکاش چند برابر میشه برا این عقب افتادیم تو زندگی خواهرشوهر پول پارومیکنن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره لابدداداش دارن وانتظاردارن داداششون کمکشون بده اخی خدانیاره حالاخوبع ماازشون دوریم اگ نزدیک بود ...

اره والا 

اگه خودت را بزاری جاش میتونی درکش کنی.فکر کن واقعابرادرت به کمکت احتیاج داره.بعدشم اون بهت اعتماد کر ...

اخه ایت شرایط ازوثتی بچه بوده این پسربوده بیچاره میرفته تالارا کارمیکرده همه جورکاری ک خرج خونوادروبده باباش سرومروگنده مامانش همینجور البته باباش معتاده من دلم ب حال خودش میسزه این همه کارکرده ی ماشین گ ارزوشه نخریده فق واسه اوناخرج کرده الات چی 

قطعا میپاشه گلم هر پسری مادرش رو خیلی میخواد من تو فامیلمون دیدم الکی میگن الویت زنمون هست ولی عملا ...

شوهرمن بخاطرمن قیدمادرشوزدوهنوزم باهاش قهره چون مادرش میخاست دخترخالشوبراش بگیره ازلحاظ الویت بندی همیشع حقوبه من داده 

من ۱۲ سال دارم تلاش میکنم جلوی پول دادن به خاتوادشو بگیرم ،ولی فایده ای نداره ،شاید شاید ۱۰ درصد بهتر شده ولی میده و میخره ،،،دیگه دعوا و بحث و گذاشتم کنار ،فقط به خودم و بچه هام ظلم نمیکنم و قناعت هم نمیکنم ،هرچی بخوام میخرم که دادنی حداقل نسوزم که من میتونستم با این پول فلان چیز که نیازم بود و قناعت کردم نخریدم اخرش پولو داد به کس دیگه ،من دبگه این روشو انتخاب کردم 

خدا کمکمون کنه. منم بشنوم یکی مثل منه ناراحت میشم. راستش دو و دمق جمع کردن و پس انداز ندارم میدون ...

من دارم براش جمع میکنن ک ماشیت بخره عروسی ک اونانمیتونن براش بگیرن لااقل ب خواسته هاش برسه وازشون ب خودش نمیدم ک فک کنه پول داره وکمک کنه