2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

1213 بازدید | 102 پست

تازع عقدکردیم انقداوضاعش بدع خونوادش هیچی نداشتن کمکش کنن حتی یع عقددرست حسابیم نگرفتیم فقط مامان بابام بودن اینم بگم مامانش مخالف بودخواستگاریم تنهااومد...قبل من همش خرج خونوادشونومیداد فقط یه داداش داره براش عیدالباس میخریدوکمکش میکرد...خرج خوردوخوراک خونوادشم میداد چوت باباش کارنمیکنه وهمشون  توخونه ی مادربزرگش ک پیش  اون زندگی میکنن...الان باورنمیکنه ک زن دارع تاحالاندیدم کمک کنه شایدبمن نگفته ولی امروزگف براداداشم پول زدم درحالی که یه هفتع حقوف گرفتع پول جیبی منوامروزفرداکرد منم بدم اومدوگفتم پولموبزن ب کارتم زدوبعدش گف توبی لیاقت وبیشعوری ازسرشب باهم حرف نزدیم منم زیرپتوم همش اونم خوابه نمبدونم چیکارکنم دیگ ازنظرمالی خونوادشوساپورت نکنع 

نمیتونی حریفش بشی،برفرضم خیلی دعوا کنی،قایمکی میده،شما از اول وضع رو می‌دونستی ظاهرا،الان کار از کار ...

😔میدونستم ولی ازوقتی عقدکردیم فک کردم دیگه ساپورتشون نمیکنه واقعنم نمیکرد چون ازخقوقش خبرداشتم ولی میخام همین یذرع پول فرستادنم قط بشل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا روز اول چشم داشتی دیدی خانوادش شما رو نمیخوان حتی بهت بها ندادن بیان خاستگاری ولی قطعا مورد بهتری نداشتی ک جواب مثبت دادی

دوما بازم چشم داشتی دیدی چیزی نداره و باید خرج خانوادشو بده 

سوما اینقدر حسود بازی درنیار ک فقط خودتو خراب میکنی تو چشمش 

چهارما اونم همچین بهایی بهت نمیده پس خودتو کوچیک نکن بااین رفتارا

ادم با هرکس ازدواج میکنه شرایط طرف میبینه قرار نیست یکی تغییر کنه 

نکنه توقع داری خانوادش برن دزدی یا گدایی 

بعدم شما ک پول لازم داشتی زودتر میگفتی نه همچین دیدی به برادرش کمک کرد شاخک هات تیز بشه

متاسفانه خراب کردی بدم خراب کردی

😔میدونستم ولی ازوقتی عقدکردیم فک کردم دیگه ساپورتشون نمیکنه واقعنم نمیکرد چون ازخقوقش خبرداشتم ولی ...

دلبخواهی نیست هشت ساله با یه بچه نمیتونم جلو کمک همسرم رو بگیرم تو تازه عقد کردی حریف نمیشی.  یهو قطع کنه خانواده اش از چشم تو میبینن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دلبخواهی نیست هشت ساله با یه بچه نمیتونم جلو کمک همسرم رو بگیرم تو تازه عقد کردی حریف نمیشی. یهو قط ...

ادم وقتی باید جلوش بگیره ک از قبل ندونه

وفتی میدوتی دیگه مقابله کردن نداره

اگه نمیتونست تحمل کنه خب نباید با این مورد ازدواج میکرد

به هرحال از اول دیدی که پدرخانواده هنوز خونه نداره و خونه مادربزرگشون زندگی میکنن، دیگه الان فکر نکنم کاری بتونی انجام بدی، مخالفتت تا یه جایی جواب میده، اما بعدش از تو پنهان میکنن 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
😔میدونستم ولی ازوقتی عقدکردیم فک کردم دیگه ساپورتشون نمیکنه واقعنم نمیکرد چون ازخقوقش خبرداشتم ولی ...

آخه با(فکر کردم)چیزی درست نمیشه،

شما باید قبل از عقد،این رو(عدم کمک مالی به خانوادت)مطرح می‌کردید و حل میکردید،

الان جای حل کردنش نیست

اولویت زندگیش باید شما باشی،حالا اگه بتونه در حد معقول یکمی هم به اونها کمک کنه

فک میکنه چون قبلاخرجشونوداده وظیفشه وازش انتظاددارن میخام بش بفهمونم ک دلش برامنوزندگیمون بسوزه بعدم داداشش ۱۸سالوردکرده برع کارکنه براخونوادش چجوراین چندسااال براشون کارکرد

اکه واقعا خانواده اش نیاز مالی داشته باشن وظیفه شرعی پسر هست که اون نیاز رو رفع کنه همانطور که شما ن ...

اهااونوق اگ زن داشته باشع چی خانوادش ک بی دستوپانیستن دیگ کارکنن 

دلبخواهی نیست هشت ساله با یه بچه نمیتونم جلو کمک همسرم رو بگیرم تو تازه عقد کردی حریف نمیشی. یهو قط ...

اون بعداینک کارشوازدست دادکمکشم قطع کردمن ک اومدم توزندگیش خدااین کارخوبواوردسرراهش ندیدم دیگ کمک کنه تاالان

به هرحال از اول دیدی که پدرخانواده هنوز خونه نداره و خونه مادربزرگشون زندگی میکنن، دیگه الان فکر نکن ...

😔ینی لشتباع کردم قبولش کردم ترسم ازینه ک بعدابخوابیارشون پیش خودمون