بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابای منم میگه نزنین به دیوار به مستاجرا. اشکالش چیه؟
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
وقتی میخ می زنی به دیوار مخصوصا خونه ی نوساز گچ خراب میشه ودوباره مجبوره صاحبخونه که هزینه گچ وهمکاری بدهد....
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊
مشکل از باباتون نیست مشکل از اونایی هست که اجاره میکنن
چرا؟
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
معمولا کسی هم خونه ای که گچاش سوراخه زیادونمی پسنده😅
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊
نکنه انتظار داره خونش همونطوری که گرفت همونظوری تحویل بگیره بدون هیچ کم و کاستی اون پول رهنی که میگی ...
تلاش کرده و پس انداز کزده خونه ساخته قرار نیس طویله تحویل بگیره که ،چه منطقی هس ک داری ؟ در خد میخ ساعت و دو تا تبلو اوکیه نه اینک گند بزنن به خونه اش
دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
نکنه انتظار داره خونش همونطوری که گرفت همونظوری تحویل بگیره بدون هیچ کم و کاستی اون پول رهنی که میگی ...
انتظارش بیجاست؟😐😂
خیلی عذر میخام ولس زحمت کشیده خونه ساخته الان میخاد هزینه ای بگیره بابت اجاره دادنش چه بی ربطه نظرتون....
دیگران هم می تونن خونه بسازن واجاره بدن...