2777
2789
عنوان

اعصابم خورده یه تایپیک قدیمی داشتم میخوندممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 62 پست
عزیزم خق باشماست ولی اخه یدونه میخم نزنه؟

عزیزم پدر من هم خونه اجاره میدن و این سختگیری ها رو ندارن مستاجر اگر میخ نزنه پس چیکار کنه؟ ساعت رو روی دوشش بذاره؟ صاحب خونه به صاحب خونه متفاوته

موافقم اما اون خانوم گفت حتی یکی نباید زد عذر میخوام با حرفش عصبیم کرد❤️

اون دیکه خیلی سخت گرفته، ما خودمون اجازه گرفتیم و تابلوهای نقاشیه من و بافتهای مامانمو زدیم به دیوار. 

فقط برام جالبه پس کلیدارو باید کجا گزاشت وقتی هیچ میخی نباید بزنیم؟ 😑😂

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخ نزنیم چطوری ساعت و تابلو وصل کنیم ؟

خب واسه چیزای واجب که همه میزنن

اصلا شما خونه تونو عوض کنید دیوارا سوراخ دارن برای چیزای واجب مگر اینکه خونه نوساز باشه

منظور برای چیزای الکی مثلا نقاشی و دکوری و اینا سوراخ نزنن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
برو به کوچه ی سی و یک تیر

انقد ریپلایی کن تا عقده هات خالی شه نخونده پاک میکنم نوتیفتو بدبخت 😂خوبه همه بهت گفتن بابد شعور داشته باشید گند نرندید تو خونه مردم😂 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
درسته عزیزم❤️

💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵