من یه پالتو خریدم باورتون نمیشع نه از مد افتاده نه خراب شده نه هیچ هنوز که هنوزه همه بهم میگن چقدر این پالتو خوشکله دوستم برداشتت برد خونه با بدبختی ازش پس گرفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊
واقعا؟ خارجی بود؟ منم یه کیف چرم کوچولو سال 93 خریدم هنوزم استفاده می کنم می گن چه قدر قشنگه
(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم❤️🔥 "سیاوش کسرایی"