niloofarzradoabi مدیر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 عنوان دیشب پسر با ماشین مزاحمم شد گفتمش برو وگرنه فیلمتو میگیرم میدم پلیس گفت بیاریگیر نکنه خودش… | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 35 پست خودش فیلم ازم گرفته باشه پخش کنه حالم خیلی بده و نگرانم کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم امروز | 06:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar808080 عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 633 نگران نباش چیز مهمی نیست که، هیچ گوهی نیستن از ذهنت بندازشون بیرون. یکمی هم نماز بخون خدا خودش کمک میکنه آروم بشی
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 نگران نباش،بر فرضم حرف شما درست باشه،اولا راحت میری پلیس فتا،و زود دستگیر میشه،بعدشم فیلم شما توی خی ... میدونی ترس از قضاوت اینکه حرف بزنن پشت سرم و بگن دختر فلانی فیلمش پخش شده کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 نگران نباش چیز مهمی نیست که، هیچ گوهی نیستن از ذهنت بندازشون بیرون. یکمی هم نماز بخون خدا خودش کمک م ... مرسی قشنگم کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 نه بابا نترس مرض داره فیلم بگیره اخه یه فیلم بی مجتوا بیخودی اینم درسته که میگی کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
mibuxyxfxz عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 892 اینم درسته که میگی نگران نباش اصلا فیلمی نگرفت که وقتی ندیدی الکی شک نده ب دلتعذاب بکشی بخاطر چی اخه اسم کاربری همینطوری ثبت شده
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1312 ظاهراً شما ترستون بخاطر یک چیزی هست که ما از اون بیخبریم،مثلاً ترس از تکرار یک برخورد بد،یا سابقه ایجاد مزاحمت برای شما،یا وجود محیط رعب در منزل یا.....
ba_hharr عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1050 نترس نگرفته بعدم شب بگیره هم مشخص نیس تو روز مشخص نیس چهره چه برسه شب سخت نگیر
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 نگران نباش اصلا فیلمی نگرفت که وقتی ندیدی الکی شک نده ب دلتعذاب بکشی بخاطر چی اخه میگم شاید یواشکی گرفته باشه چون به اجیمم پرید عصبی شدم وگرنه خودم تنها میرم بیرون تیکه میندازن اصلا برام مهم نیست مرسی قشنگم بهتر شدم باهات صحبت کردم کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1312 میدونی ترس از قضاوت اینکه حرف بزنن پشت سرم و بگن دختر فلانی فیلمش پخش شده توی خونه احساس امنیت نداری،درسته؟
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 نترس نگرفته بعدم شب بگیره هم مشخص نیس تو روز مشخص نیس چهره چه برسه شب سخت نگیر اینجور بهش فکر نکرده بودم ممنونم ازتون کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
جوجه_گوگولی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 11478 چیزی نگفتم ولی اقه قیافه ام افتاده باشه چی خانواده ام خیلی فکرشون قدیمیه مگ گوشی دستش دیدی ک جلو صورتت باشه؟ 😐😐😐 دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 توی خونه احساس امنیت نداری،درسته؟ چرا دارم اما از قضاوت خیلی میترسم دوران مجردیم تو خانوداه فوق تعصبی بودم و وقتی بیرون میرم هنوز استرس مجردیمو هنوز دارم کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
niloofarzradoabi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1647 مگ گوشی دستش دیدی ک جلو صورتت باشه؟ 😐😐😐 نه ندیدم فکر شاید یواشکی گرفته باشن کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1312 چرا دارم اما از قضاوت خیلی میترسم دوران مجردیم تو خانوداه فوق تعصبی بودم و وقتی بیرون میرم هنوز استر ... متاسفانه حدسم درست بود،حق داری بترسی،منم بودم همین ترس رو داشتم،الان همسرتون باهاش راحت هستید؟
ba_hharr عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1050 نه ندیدم فکر شاید یواشکی گرفته باشن نترس وسواس گرفتی چند روز دیگه یادت میره