2777
2789
عنوان

چجوری پول دربیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 33 پست
پدر مادرم ندارن که بدنمن لپ تاپ ندارم باید لپ تاپ بگیرم مامانم از بس ظرف شست کمرش شکست می‌خوام ی ماش ...

از قدیم تا الان حتی پیرتر مامان شما ظرف شستن مگه چی شدن 

حالا لپ تاپ رو حق داری خب میتونی دست دوم بگیرن 

خیلیا از جوانها مسافرت نمیرن چند سال تا بتونن زندگی دست و پا کنن 

خیلی خیلی به خودت سخت میگیری هنوز حیلی جا داری 

اصلا وظیفه پدرومادر و همسره که دختر و زنشون رو تامین کنند در حد توانشون 

خیلی از آدمها هستن که دو سه سال یبار لباس می‌خرند 

خیلی زیاد داری خودتو آزار میدی  اونم تو این سن پایین 

مگر اینکه پدرومادرت بیکار باشن و به خوردوخوراک خوامواده تون نرسند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تدریس خصوصی درآمد خوبی داره اگه فرصت داشته باشی

اگر این.ستا یا تل.گرام داری پیج teacher vahidian رو هم ببین

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
خوب مثال می‌زنی مثلا چه کارهایی ما هم ایده بگیریم

من لپ تاپ ندارم باید لپ تاپ بگیرم 

مامانم از بس ظرف شست کمرش شکست می‌خوام ی ماشین ظرفشویی بگیرم گوشی مامانم و ... بدرد نمیخوره باید براشون ی گوشی متوسط بگیرم 

باید شاتل بگیرم چون نت خیلی گرون درمیاد 

من لباس و شلوار که باید بگیرم. واسه مامانم و خانوادمم باید بگیرم الان لباس مامانم برای دو سه سال پیششه 

واسه تولد باید کادو بگیرم باید ی کیک بگیرم 

باید وقتی ی چیزی دلم خواست نگم قیمتش زیاده حالا ولش کن 

نمیخوام تا آخر عمرم نگران قیمت باشم

الان ما خیلی وقته سفر نمی‌ریم چون هزینه ی سفرم خیلی زیاده آدم دلش میگیره اگه سفر نره فقط تو خونه باشه

از قدیم تا الان حتی پیرتر مامان شما ظرف شستن مگه چی شدن حالا لپ تاپ رو حق داری خب میتونی دست دوم بگی ...

اگه بتونی که انجام بدی چه اشکال داره مثلا من الان اگه ی شغل دیگه هم داشته باشم میتونم پس انداز کنم ی کسب و کار راه بندازم که نخوام بزرگ شدم کلی سختی بکشم حقوقمم تغییر نکنه 

ماشین ظرفشویی خیلی واجبه بنظرم حالا ی جوری قسطی میخریم خودمو و خواهرم دوتامون دانشجو معلمیم 

درمورد لپ تاپ هم قسطی میخریم😂یکم فقط ممکنه طول بکشه همین

خیلی خانواده هستن می‌دونم اما من دوست داشتم برای خانوادم کاری کنم چون کلی کار برام کردن 

حقوق خانوادم در حد بخور و نمیره یعنی بزووور پول غذامون و ... هستش نه جشنی نه سفری نه لباسی اینجوری بگم 

واقعا خودمو دارم اذیت میکنم اینو می‌دونم همش تو فکر اینم پول در بیارم همش تو فکر آینده م نمیدونم والا 

تدریس خصوصی درآمد خوبی داره اگه فرصت داشته باشیاگر این.ستا یا تل.گرام داری پیج teacher vahidian رو ه ...

آخه چی تدریس کنم؟ من آموزش ابتداییم اونم ترم 1

خودم تو یوتیوب چنل آموزش زبان دارم چون زبانم خوبه ولی برای خصوصی ها باید حتما آیلتس یا.... داشته باشی

درس رو بخون برو فقط سر کار خودتو درگیرنکن پدر مادرت هیچی جز خوشبختی ازت نمیخوان دوتا خواهر ماشاالله هردو آینده خوبی دارین دیگه مادرت به آرزویش رسیده درس رو بخون حقوق تون زیاد میشه

آخه چی تدریس کنم؟ من آموزش ابتداییم اونم ترم 1خودم تو یوتیوب چنل آموزش زبان دارم چون زبانم خوبه ولی ...

مثلا ریاضی( سوم ، چهارم اینا )رو نحوه تدریسش رو یاد بگیر 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
درس رو بخون برو فقط سر کار خودتو درگیرنکن پدر مادرت هیچی جز خوشبختی ازت نمیخوان دوتا خواهر ماشاالله ...

باشه حتما دستتون دردنکنه خدا خیرت بده ان شا الله به هرچی میخوای برسی 

خیلی به دلم نشست گفتید مادرت به آرزوش رسیده و اینکه فقط خوشبختی بچه هاش رو میخواد 🌺🌺واقعا نیاز داشتم یکی اینارو بهم بگه

پس انداز حتما می‌خوام بکنم اما می‌دونی کلی چیز هست که باید بگیرم تو خونه ی لپ تاپ درست حسابی نیست من ...

آفرین ک پس انداز میکنی

به نظرم هر دو یا سه ماه یه بار پولت رو به سکه تبدیل کن 

برای لپ تاپ یه وام ۵۰ تومنی از قرض الحسنه بگیر ک مثلا یکسال و نیم و دوسال پس بدی بهشون چون لپ تاپ هرروز داره گرون تر میشه

بعد ک قسط هات تموم شدم یه سه چهار ماه پول جمع کن یه سفر کوچیک برو با خانوادت

برا لباس و اینا هم هر ماه یه مبلغ ۲ میل بذا کنار

ماشین ظرفشویی ب نظرم چیز بیخودیه

ما خودمون یکی از بهترین برندهاش تو خونمونه ولی باور کن شاید ماهی یه بار روشنش کنیم

مثل ماشین لباسشویی و اینا کاربردی نیست اصلااا

دیگه انقده ناز داره ک خود مامانمم روشنش نمیکنه

ما از بس مامانم گفتن بابام خریدن ولی در کل اصلا کارایی نداره تازه اون زمان ک ما خریدیم مثل الان گرونی نبود

من خودم کمک مامانم ظرفارو میشورم چون دلم واقعا میسوزه 

اگه بتونی که انجام بدی چه اشکال داره مثلا من الان اگه ی شغل دیگه هم داشته باشم میتونم پس انداز کنم ی ...

بزرگان میگن که قناعت بهترین خوشبختی و ثروته 

عزیزم این خوبه که میخوای پولدار باشی تا رفاه داشته باشی 

اما همیشه قناعت سرلوحه زندگیت باشه تا بخاطر دنیای بی ارزش آنقدر فکرت درگیر نباشه 

همین که حقوق معلمی داری این خودش یعنی اینکه خدا بهت ثروت داده آنقدر حرص و جوش پول رو نزن 

بخدا حیفه جونیت و زندگیت که بخوای به خودت عذاب بدی 

مطمئن باش مامانت براش خوبه که کار خونه بکنه و ظرف بشوره خودش یه ورزشه و باعث قویتر موندنش میشه 

خیلی مردهای معلم هستن که با حقوق معلمی خونه و زندگی و زن و فرزند اداره میکنن 

زیاده خواهی و نداشتن قناعت آدم رو زجر میده 

برای داشتن حقوق و شغل دولتی  شکر کن خیلی از پسرها که شاید ده سال از شما بزرگترن آرزوی داشتن ش۵ل دولتی و حقوق کارمندی دارن 

سنت پایینه همه چیز یهویی بدست نمیاد 

کم کم پول به همه آدمها جمع میشه حتی پولدارهاش همینطوری بودن 

بخدا آدم دیدم حریص که از بچگی تا آخر پیری که الان ۸۰ ساله هست هر چی میگذره حریصتر میشه و هیچوقت به خاطر طرز فکرش رنگ خوشبختی ندید 

این که میگم منظورم به شخص شما نیست که بگم خدای نکرده شما حریص هستی اما از تجربیاتم میگم و اینکه دلت آروم بشه و آنقدر درگیر مسائل مالی نشی 

ادمی اگر حرص پول داشته باشه اگر قارون هم باشه بازم بدبخته 

به خدا دیدم کسایی که شاید در ماه توی یه شهر کوچیک که هزینه ها پایینه درآمد ۸۰ تومنی دارن اما آنقدر حرف از پول و نداری میزنن که همیشه حس بدبخت بودن دارن همیشه هم یه جا ضربه اقتصادی میخورن 

فکر و دلت رو  ببر سمت شکر گزاری از خدا چون آینده درخشانی برات رقم زده به حقوقت راضی باش کم کم همه چی جور میشه 

ره صد ساله یه شبه طی نمیشه 

کم کم همه چی جور میشه 

راضی باش که خدا برات حقوق مکفی جور کرده 

پدرو مادرت هم در حد خودشون قطعا دارن که تا الان شما و خواهرتون بزرگ کردن و خانم معلم تحویل جامعه دادن خودتو زجر نده عزیزم 

آفرین ک پس انداز میکنیبه نظرم هر دو یا سه ماه یه بار پولت رو به سکه تبدیل کن برای لپ تاپ یه وام ۵۰ ت ...

ممنون بابت راهنمایی 🌺 🌺 🌺 

همراه چقدر پس انداز کنم مثلا امسال حقوق هر دانشجومعلم  نزدیکه ۷ تومنه دریافتی سال بعد حکم ۱۳ میل هستش که اگه کسوراتش رو بردارن نزدیک ۱۰ تومنی میشه برای هر کدوم چقدر پس انداز کنم (۷ تومن و ۱۰ تومن)؟

بعد الان سکه ۵۰ تومنه من و خواهرم رو هم ۱۴ تومن میگیریم تو سه ماه ۴۰ و ... میشه کله پول فک کنم ی ربع سکه بیشتر نتوانیم بگیریم