2777
2789

سلام

تاریخ تولد تون رو اگه دوست داشتین بگین

کامل بگین .. مثلا ۱۱ . آذر ۱۳۷۷

سعی میکنم به نوبت جواب بدم عجله نکنین 

و فقط مال خودتون رو بدین 

نه دختر خاله و همسایه

😁

نظر هوش مصنوعی در مورد این علم رو هم براتون میزارم حتما بخونین تا بیشتر آشنا بشین با نومرولوژی🤩

نومرولوژی (Numerology) علمی است که به مطالعه اعداد و تأثیرات آن‌ها بر زندگی انسان‌ها و رویدادها می‌پردازد. این علم بر این باور استوار است که اعداد دارای انرژی و ارتعاشاتی هستند که می‌توانند ویژگی‌ها، شخصیت‌ها و سرنوشت افراد را تحت تأثیر قرار دهند.

در نومرولوژی، هر عدد معنی خاصی دارد و می‌توان با تحلیل نام، تاریخ تولد و دیگر اطلاعات عددی، به بینش‌هایی درباره ویژگی‌های شخصیتی، نقاط قوت و ضعف، و مسیرهای زندگی افراد دست یافت. به عنوان مثال، در این علم، عدد ۱ معمولاً با رهبری و استقلال، عدد ۲ با همکاری و دیپلماسی، و عدد ۳ با خلاقیت و ابراز وجود مرتبط است.

نومرولوژی به عنوان یک سیستم پیشگویی یا خودشناسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و برخی افراد از آن برای درک بهتر خود و تصمیم‌گیری‌های زندگی استفاده می‌کنند. هرچند این علم به عنوان یک علم رسمی شناخته نمی‌شود، اما طرفداران زیادی دارد.

نومرولوژیست هستم .. فالگیر و رمال نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

26 اردیبهشت 88 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
۵ اسفند۱۳۷7

۶. ۸. ۹

۶بسیار دل رحم دلسوز و فداکار همچنین 

پشتیبان . یاری دهنده و . کمک کننده 

همیشه در صحنه . آجیل مشکل گشا 

برای خودت زن بابایی برای بقیه مامان

بسیار دلسوز دیگران 

استعداد های هنری مخصوصا هنر های دستی بالا

درک هنر لطافت هنری ظرافت و ریتم موسیقی 

هارمونی رو قشنگ میفهمی

کمی کمال‌گرا و قضاوت گر 

احتمالا کم حرف 

پشتکار نسبتا خوبه 

قدرت احساسات بیشتر از منطقه

سن بره بالا خردمند تر و با وقار تر میشی

شخصیت آرام مهربان کم حرف گاهی جدی اما بسیار مهربان

لطفا بگو چند درصد درست بود

۲۳/۱۰/۷۹

۳. ۴. ۷

۳خلاق . بازیگوش . پر حرف

دنبال بازی و بازیگوشی

پشتکار ضعیف

خاکی بامرام و پایه

تا حدودی رفیق باز

هوش بالا

کودک درون فعال . همیشه اکتیو و پر انرژی

از حرف زدن بعیده خسته شی

در عین حال کمی منطقی و گاهی جدی 

تقابل بین زود باوری و دیر باوری

تقابل بین منطق و بازیگوشی

سن بره بالا پژوهشگر تر تحلیل گر تر و عمق نگر تر میشی

واقعا متاسفم میشم که چرا پیام دادم کاشکی اصلا تاریخ تولدی نمیگفتم. آدم بهش برمیخوره ‌.همین .  

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱