2777
2789

بنده خدا خیلی متواضعانه جواب داده که😁😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اصلا نگفت نه این چه حرفیه انسان از هوش مصنوعی برتره یا چنین چیزی 🙄چند وقت دیگه همینا میان میگن ...

خود‌شو قاطی آدم حساب کرده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آخه اصلا نگفت نه این چه حرفیه انسان از هوش مصنوعی برتره یا چنین چیزی 🙄چند وقت دیگه همینا میان میگن ...

تو باید ازش همین رو میپرسیدی میگفتی هوش مصنوعی برتره یا انسان چون این هوش مصنوعیه هوش واقعی نیس که بتونه منظورت رو از تو یه جمله بکشه بیرون که بعدم این فقط سرچ میکنه بهترین جواب سوالت رو در میاره میذاره جلوت در واقع اصلا هوش نیس فقط سرچ گوگله به نظر من هوشی وجود نداره درش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آخه سوال ازش زیاد پرسیدم تا حالا همه رو جواب داده ، سوال های محاسباتی بودنمنم بودم به خودم مغرور میش ...

اون شخصی که رباط رو ساخته .پیام هاتون رو می‌تونه بخونه .و حتی می‌تونه جواب بده .احتمالا اون پیام آخری خود شخص نوشته نه رباط

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
تو باید ازش همین رو میپرسیدی میگفتی هوش مصنوعی برتره یا انسان چون این هوش مصنوعیه هوش واقعی نیس که ب ...

الگوریتمه ، ما هم طبق الگوریتم ها رفتار میکنیم منتها واسه ما فعلا پیچیده تره ، از نظر فیزیکی هم پایه های سازنده بیشتری داریم

اتفاقا یه سری جا ها دیدم رفتار بعدی من رو پیشبینی میکرد